מלון "קיסר פרימייר" אילת יוזם סדרה של 5 סופי שבוע שכל אחד מהם הוא בסימן אחד ממטבחי עמים.
סוף שבוע בין ה8-6 לאוקטובר – מטבח איטלקי שיכלול סדנאות להכנת- פסטה, רביולי, פטוצ'יני, ריזוטו ודגי ים טריים בסגנון איטלקי
.
סוף שבוע בין ה29-27 לאוקטובר – מטבח אסייתי שיכלול סדנאות להכנת-מוקפצים, נודלס, אטריות אורז, פאד-טאי, ואטריות שעועית.
סוף שבוע 10-12 לנובמבר – סודות האפייה יכלול סדנאות להכנת חלות, לחם מחמצת, ומאפה ירקות צמחוני, מאפה שוקולד, קראנצ'ים ומאפה בוקר.
סוף שבוע 26-24 לנובמבר – מטבח ים תיכוני שיכלול סדנאות להכנת – קבבוני דג במילוי חציל וטחינה, בצק פילו בפסטיה, קובה מטוגן, תבשילי קוסקוס, תבשילי בשר ועוד…
סוף שבוע 3-1 לדצמבר – סושי ודגי ים יכלול סדנאות להכנת מגוון סוגי סושי הלך מבחירת הרכיבים הבסיסיים – סוגי אורז ודגים ודרך מרקי פוטו-מארי, סושי סנדוויץ', אין סייד אאוט ועוד…
כל סדנאות האוכל מלוות בשפים מובילים, ביניהם: השף מוטי חיים והשף לוי אוחיון.
מחיר מומלץ: 1,600 ₪ לזוג לחצי פנסיון