קבוצת טיב טעם רכשה עדן טבע מרקט

קבוצת טיב טעם, חתמה על חוזה לרכישת הפעילות (מותג, מוניטין) ו- 8 סניפי רשת מרכולי הבריאות "עדן טבע מרקט", תמורת 29.25 מיליון ₪. חוזה הרכישה כולל גם את רכישת המלאי שתמורתו תשולם בהתאם לשוויו וכן התחייבות להעסקת לפחות 75% מעובדי הרשת.


עדן טבע מרקט הוקמה בשנת 2003 ע"י איש העסקים גיא פרוביזור וביססה את מעמדה כרשת הסופרמרקטים הראשונה והמובילה בישראל, המתמחה במזון אורגני, מזון טבעי, מוצרים אקולוגיים ותוספי תזונה.


בשנת 2007, רכשה רשת הריבוע הכחול כ-51% ממניות עדן טבע מרקט והפכה לשותפתו של פרוביזור, אשר כיהן כמנכ"ל החברה.



עדי כהן מנכ"ל קבוצת טיב טעם: "טיב טעם מזהה את מהפכת הבריאות בישראל ומתכוונת להביא את בשורת הבריאות לציבור הרחב. ביחד עם צוות העובדים המיומן של עדן טבע מרקט, אותם אנו רואים כנכס העיקרי של החברה, אנו מתכוונים לשמור על ערכיה של רשת עדן טבע מרקט ולחזק את בידולה כרשת כשרה המתמחה במזון בריאות. הרשת תפעל בנפרד מטיב טעם ותשתף פעולה עם ספקיה במטרה להרחיב את הפעילות הקיימת וכן לפתוח במהרה סניפים נוספים".



עוד מסר עדי: "אני קורא לציבור הרחב לסייע במאמצים להבראת הרשת ולרווחת עובדיה ונושיה וקורא לציבור לחזור ולרכוש ברשת, במיוחד ערב החגים".



אולי יעניין אותך

מחיר בקבוק אחד 2500שח מחיר השקה 2000שח טיפול סלבוסטר דר אקרמן צילום יחצ (3)
HACKETT LONDON גיא כושי ויריב פיין קרדיט (4)
חנות של רשת דינמיקה צילום באדיבות דינמיקה (2)
שיקו נהון מנהל השיווק והסחר של מכבי פארם ורפאל חדידה ברזילי בעלים חב' ג'רוויטל ישראל צלם א
Alon Yaakob by Nadav Cohen Yonatan
דני קליש קרדיט צילום דרור סתהכל

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

ניר צוק
עדי אשכנזי ודדי דדון. צילום אלון שפרנסקי
Kiprun Brand Reveal _ באדיבות דקטלון