קניון ערים בכפר סבא מכוון לקהל הגברי: פותח 2 סניפי מותגים לגברים בלבד

קניון ערים פותח במהלך אסטרטגי במסגרתו הוא מחזק את פנייתו לקהל הצרכנים הגברי ומצרף לשורותיו שני מותגי אופנה מובילים הפונים לגברים בלבד. שתי החנויות החדשות אשר נפתחו בקניון הם חנויות המותגים "ML MEN" ו- "סליו".



הסניף של ML MEN משתרע על-פני 65 מ"ר, תקופת השכירות היא בת 3 שנים ובעלת אופציה להארכת החוזה ב- 3 שנים נוספות. חנות סליו משתרעת על 150 מ"ר, תקופת השכירות הינה בת שנתיים עם אופציה לשנתיים נוספות. שכ"ד לכל החנויות בקניון עומד על 70-130 $ למ"ר (ללא דמי ניהול) כנהוג בקניון.



החנויות החדשות ממוקמות בסמוך למוקדים נוספים בקניון שהנם "גבריים" בהגדרתם ומהווים מוקדי משיכה לצרכנים הגברים כדוגמת מכון הכושר "גרייט שייפ", "ריקושט", "הפי-טיי", קפה ארומה ועוד. במהלך המחצית הראשונה של 2008 צפויות להיכנס לאכלוס בקניון חנויות מותגי אופנה נוספות הפונות לגברים בלבד.



אורית גלעד, מנכ"ל קניון ערים: "אנו ערים לשינויים מפתיעים בהרגלי הצריכה של הגברים. יותר ויותר גברים מגיעים לקניון בשעות השיא ולפי בדיקה שערכנו לאחרונה על כל שלוש נשים נכנס גבר אחד לקניון לעומת שנה שעברה בה ספרנו גבר אחד על כל חמש נשים. לעניות דעתי, זוהי תופעה צרכנית המקבילה לתופעה אנתרופולוגית חדשה המציגה את הגבר החדש העסוק בהורות, חיי חברה ושגרת טיפוח חדשה."

אולי יעניין אותך

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

מוקאפ
חנויות ספורט
שולחן קינוחים