קניון ערים משקיע חצי מיליון ₪ בפעילות קיץ ממותגת לילדים

קניון ערים יוצא בפעילות שיווקית ייחודית לקראת החופש הגדול הכוללת מגוון רחב של פעילויות לילדים ולמשפחות. באירועים יושקעו חצי מיליון ₪ .



במסגרת הפעילות תוקם קייטנה מיוחדת של הקניון, במסגרתה יתקיים פרויקט מיוחד: יזמים צעירים אשר במסגרתו ילדים מגיל 3 ילמדו שיווק פרסום ומיתוג. הילדים אשר ייקחו חלק בפרויקט, ילמדו את תהלך בניית מוצר מראשיתו ועד סופו- מחומר גלם למוצר ועד לאריזה ממותגת, לשיווק המוצר לחנויות ועוד.



מהנהלת הקניון נמסר כי הפסטיבל יגובה בקמפיין בקונספט ייחודי במוטיב של FUN, באמצעות משרד הפרסום מקאן אריקסון בוטיק. הקמפיין יעלה בתחילת יולי, לכל תקופת הקיץ, בעיתונות הארצית והמקומית, רדיו אזורי, מודעות ושלטי חוצות באזור השרון. הפרסומת צולמה במיני ישראל.



אורית גלעד, מנכ"ל קניון ערים אמר היום כי "החלטנו על קונספט רחב שמגלם בתוכו את המהות של הקיץ. הבחירה בצעצועים הייתה במטרה ליצור שפה פרסומית מבודלת, רעננה וייחודית".


אולי יעניין אותך

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

שולחן קינוחים
יאיר ניצני בקמפיין עיגול לטובה עבור המרכז לחיילים בודדים על שם מייקל לוין - צילום
נגה גלנצר - צילום באדיבות המצולמת