רשת ACE פותחת סניף חדש במגדל העמק בהשקעה כוללת של כ- 1 מליון ₪

במהלך חודש פברואר, פותחת רשת ACE את הסניף ה- 28, במגדל העמק, המצטרף ל- 27 הסניפים הקיימים ברחבי הארץ, בהשקעה כוללת של כ- 1 מיליון ₪.



הסניף שיפתח במרכז המסחרי "פרץ סנטר" במגדל העמק, מעוצב ומצויד באמצעי תאורה ותצוגה חדשניים ואמצעי מידוף מהחדישים בעולם, המאפשרים להציג מגוון מוצרים גדול ורחב.



הסניף יתפרס על שטח של כ- 500 מ"ר והוא בקונספט של "מיני אייס" הכולל תחת קורת גג אחת מחלקות מגוונות.



יקי ודמני מנכ"ל אייס מסר: "פתיחת הסניף החדש הינה חלק ממהלך כולל של הרשת, כאשר המטרה היא להגדיל באופן ניכר את פריסתה של אייס בישראל, להגביר הנגישות למותג תוך מתן פתרונות כוללים לקהל הצרכנים".



לדבריו: "ממחקרי שוק וסקרים שביצענו עולה, כי הצרכנים מעדיפים לבצע את הקניות ברשתות "עשה זאת בעצמך" בסמוך למקום מגוריהם. אנו רואים בנגישות, אמצעי ליצירת נאמנות של הצרכנים למותג, תוך דגש על שרות, תנאים נוחים, מחירים אטרקטיביים, חנייה זמינה ואמצעי בטיחות. כל אלה מעניקים לצרכן "ערך מוסף", כפי שיקבל בסניף אייס מגדל העמק.






רשת "אייס" תפתח עד סוף שנת 2006, עוד שני סניפים חדשים בהשקעה של כ- 5 מיליון ₪.

אולי יעניין אותך

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

מוקאפ
חנויות ספורט
שולחן קינוחים