מותג נעלי הנוחות הבינלאומי AEROSOLES, עושה עליה לארץ ומשיק שתי חנויות חדשות בישראל. נעלי AEROSOLES ישווקו בישראל בזכיינות באמצעות "AEROSOLES ישראל" בבעלות גיא עזורי, מאמן הכושר של בית"ר ירושלים. לדברי הזכיין המותג הפורטוגלי מייצר נעלי נוחות גם לגברים מהלך זהמבדל את AEROSOLES ממותגי נעלי נוחות אחרים המתמקדים בעיקר בקהל יעד של נשים.
תקציב השיווק של AEROSOLES בישראל עומד על 100,000$ לשנת 2005 ויתרכז ביחסי ציבור. את קולקציית הקיץ של AEROSOLES מובילים צופית גרנט ואבי נימני.
מנכ"ל AEROSOLES ישראל, קרן עזורי: "שוק נעלי הנוחות בישראל מהווה כ- 9% מההנעלה ומוערך בכ- 120 מיליון ש"ח בשנה. השנה נשווק את המותג בשתי חנויות הרשת אשר ברח' דיזינגוף בתל-אביב ובקניון גבעתיים, וכן ב- 15 נקודות מכירה. בשנה הבאה נכפיל את נקודות המכירה בארץ ונגיע ל- 30 חנויות שמוכרות את AEROSOLES. עד סוף שנת 2006 נפתח שתי חנויות רשת נוספות".