אסם הודיעה היום, יום ד', ה- 2.3.05, על מינויה של תמר אחיטוב למנכ"ל חטיבת
המאפה והקפה, כחלק מהשינוי במבנה הארגוני עליו הודיעה הקבוצה לאחרונה.
במסגרת תפקידה תנהל אחיטוב את תחומי המאפה והקפה באסם הכוללים, בין השאר, את קטגוריות העוגות, העוגיות ותחליפי הלחם של אסם ואת מותגי הקפה של נסטלה.
אחיטוב שימשה בעבר כסמנכ"ל השיווק של "לאומי קארד". לפני כן כיהנה אחיטוב בשורה של תפקידי ניהול בכירים וביניהם: מנהלת היחידה העסקית של ה- O.T.C ומוצרי הצריכה בטבע, מנהלת השיווק של חטיבת המזון של שטראוס ומנהלת פיתוח עסקי במעדנות.
בכך משלימה אסם את המהלך למינוי מנכ"לים לשלושת החטיבות: חטיבת הקולינרי, חטיבת החטיפים ודגני הבוקר וחטיבת המאפה והקפה. מהלך זה מתבצע כחלק מהשינוי במבנה הארגוני, במסגרתו תעבור הקבוצה למבנה חטיבתי שיאפשר מיקוד ניהולי בכל אחד מתחומי פעילותה. מינויה של תמר אחיטוב מצטרף למינוים של הרצל עוזר למנכ"ל חטיבת הקולינרי ונילי צור למנכ"ל חטיבת החטיפים ודגני הבוקר.
ההערכות החדשה נועדה להתאים את מבנה האירגון לתהליך ההתפתחות המואץ שהובילה קבוצת אסם בשנים האחרונות באמצעות מיזוגים ורכישות של החברות: טבעול, סלטי צבר, הבית, בית השיטה, נגה גלידות ואחרות, ועל ידי כניסה לתחומים חדשים, דוגמת: תחום הקפה, דגני הבוקר, שוקולד ומזון לחיות מחמד.