5 אפליקציות לעסקים

בעוד האייפון והסמארטפונים הפכו לחלק בלתי נפרד מהחיים, בעולם העסקי קשה לזהות מהם היישומים שבאמת מייעלים את העבודה שלנו, ואילו יישומים פשוט מבזבזים זמן. ריכזנו כאן 5 אפליקציות שארגונים ועסקים אימצו בפועל כדי לעבוד טוב יותר. כמובן, שלכל ארגון יש את האופי שלו, ואפליקציות שונות יכולות לעבוד בצורה שונה במקומות שונים.


1. Whats Up -בטוח שיש לכם חבילת SMS גדולה. כך שהחסכון בעלויות הוא לא מה שאתם מחפשים מהאפליקציה שמאפשרת לשלוח הודעות טקסט דרך האינטרנט בחינם. הייתרון הגדול שטמון ב- WhatsUp הוא היכולת לנהל קבוצות דיון ב- SMS ולהיות בקשר מיידי עם קבוצה גדולה של אנשים בארגון.


2. TalkBox – יש לכם מענה קולי? הבעיה הכי גדולה היא שאתם צריכים להתקשר, ולעבור מענה קולי אוטומטי כדי להגיע להודעה. TalkBox מאפשר לכם לשלוח הודעות קוליות לחברים המחזיקים באפליקציה, ולשמוע הודעות בלחיצת כפתור.


3. iPelecard – לבצע חיובי אשראי (סליקת אשראי) בכל מקום ובצורה מאובטחת תחת תקן PCI*. אפליקציה חובה לאנשי מכירות בשטח, לתערוכות וכנסים.


4. Orchestra/ Wunderlist – שתי אפליקציות לניהול משימות. כוללות המון אפשרויות לתזמון וחלוקה של משימות. הייתרון הגדול: שיתוף המשימות בין אנשים בארגון.


5. Dropbox – הדרך הכי קלה ומהירה לשמור בקבצים ברשת, ולשתף בקבצים אנשים אחרים. (בקרוב נוכל אולי להמליץ על השירות המקביל של גוגל)


*תקן PCI, הוא תקן שנקבע על ידי חברות האשראי וקובע את הדרך הטובה ביותר לטפל בפרטי אשראי של לקוחות, כדי למנוע דליפה שלהם. תקן PCI יהפוך למחייב עבור כל העסקים המקבלים אשראי – בתחילת שנת 2013.

אולי יעניין אותך

keyboard1
seo4
lian1
yaniv11
tesla25
tomerchen1

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

BOSE - מחיר מומלץ לצרכן - 1490שח צילום באדיבות המותג (1)
 גלידה נינג'ה צילום יחצ
 ביבר הררי - למייל - צלמת לילך רז(5)
בכיר בחברה גדולה שעבר אירוע מוחי חמור יזכעובד בכיר בחברת גדולה נאלץ להפסיק את עבודתו בעקבות אירוע מוחי קשה שפקד אותו. עקב האירוע החלה חברת הביטוח שביטחה אותו בביטוח אובדן כושר עבודה, להעביר לו תגמולים חודשיים גבוהים. אך כעבור תקופה, ומבלי שחל שיפור במצבו של הבכיר, קבעה חברת הביטוח כי הוא יכול לשוב לעבודתו, והפסיקה באחת את תשלום התגמולים. בצר לו, פנה הבכיר לעורכת הדין לירון ביבר-הררי ממשרד עורכי הדין ביבר לקואה חייקין הררי, אשר הגישה תביעה נגד חברת הביטוח לביהמ"ש השלום בבת ים. על פי התביעה, התובע עבר אירוע מוחי שהותיר אותו עם מגבלות רפואיות משמעותיות. הוא סובל משיתוק חלקי בפנים, הפרעות בשמיעה ובראייה, כאבים והגבלות בתנועה, חוסר שיווי משקל, נפילות וקשיי דיבור, שפגעו ביכולתו לעבוד בתפקידו הקודם ולתקשר עם הסביבה. חרף המגבלות הקשות, חברת הביטוח הכירה באובדן כושר העבודה שלו רק במשך כשנה וחצי. לאחר מכן דחתה את תביעתו להמשך תשלום התגמולים, בטענה כי מצבו השתפר והוא מסוגל לחזור לעבודה. אל התביעה צורפה חוות דעת של מומחה ברפואה תעסוקתית, אשר בדק את התובע וקבע כי הוא אינו מסוגל לשוב לתפקידו הקודם וכי הוא סובל מאובדן כושר עבודה לצמיתות. לדברי עו"ד ביבר הררי, התנהלות חברת הביטוח מנוגדת לחוזה הביטוח ונעשתה שלא בתום לב. "התובע רכש כיסוי ביטוחי למקרה של אובדן כושר עבודה, וכעת, כשהוא זקוק לתגמולים המגיעים לו על פי הפוליסה, החברה מסרבת לשלם לו", ציינה. לאחר הגשת התביעה לבית משפט השלום בבת ים, הגיעו הצדדים להסכם פשרה. על פי ההסכם, ישולמו לתובע תגמולים בסך כ- 850 אלף שקלים, הכוללים פיצוי בגין אובדן כושר עבודה והוצאות משפט ושכר טרחת עורך דין. כבוד השופטת אידית קליימן-בלק מבית משפט השלום בבת ים אישרה את ההסכם ונתנה לו תוקף של פסק דין. לדברי עו"ד לירון ביבר-הררי: "אני שמחה על הפשרה שהושגה בסופו של דבר, לאחר שנאלצנו להגיש תביעה נגד חברת הביטוח. הפיצוי לו יזכה מרשי ודאי יסייע לו בהתמודדות עם המגבלות הקשות שנגרמו לו בעקבות האירוע המוחי בו לקה. מקרה זה מדגיש את החשיבות העליונה של העמידה על זכויות המבוטחים מול חברות הביטוח, במיוחד כאשר אלה בוחרות להתנער מחובותיהן". עו"ד לירון ביבר-הררי https://www.biber-law.co.il / עוסקת בתביעות סיעוד וביטוח, ומייצגת מבוטחים מול חברות הביטוח השונות. היא שותפה במשרד עורכי הדין ביבר לקואה חייקין הררי, העוסק בתביעות ביטוח, נזקי גוף ודיני עבודה.ה בפיצויי עתק לאחר מאבק ארוך מול חברת הביטוח