מסקר שערכה חברת בונז'ר לקראת חנוכה 2014, עלה כי כמעט כולם, 98.3% מהנשאלים, נוהגים לאכול סופגניות בחג חנוכה (לפחות סופגנייה אחת).. רוב הנשאלים מעדיפים את הסופגנייה הקלאסית במלית הריבה (62%), במקום השני, עם 21% זוכה הסופגניה במלית ריבת חלב, והשוקולד במקום השלישי עם כ- 9%.
מבחינת ציפויים, האבחנה הייתה מובהקת- רוב הנשאלים העדיפו ציפוי אבקת סוכר (76%) כפי שיש בסופגניות הקלאסיות במלית הריבה, לעומת 13.5% בלבד שהעדיפו בציפוי השוקולד כטעם המועדף על הסופגנייה שלהם.
לדברי עינת פלד, מנהלת שיווק, בונז'ור: "למרות שאת תשומת הלב תופסות בשנים האחרונות הסופגניות המיוחדות והיקרות, עם המילויים והציפויים היצירתיים, בסופו של דבר, רובנו בוחרים בסופגניות הקלאסיות, המסורתיות עם מלית ריבה וציפוי אבקת סוכר"