פאפאגאיו, רשת מסעדות הבשר בסגנון ברזילאי, פותחת סניף קונספט תחת השם: פאפאגאיו פריים, בקניון ארנה בהרצליה פיתוח.
הסניף החדש נפתח על ידי קבוצת "שבע" בשיתוף היזם הקולינארי צפריר גינסברג, בהשקעה הנאמדת בכ- 2 מיליון ₪.
הסניף החדש פאפאגאיו פריים ממוקם בקומה ה- 2 של קניון ארנה במרינה בהרצליה. המסעדה משתרעת על שטח של כ- על 500 מ"ר ומכילה 200 מקומות ישיבה, כולל 100 מקומות ישיבה במרפסת הצופה על המרינה. בנוסף מציעה המסעדה חדר VIP – חדר עסקים המיועד לעד 50 איש, ולצידו שולחן פסאדור (שולחן גבוה) עד 15 איש.
השף שמוליק רביזדה, מונה כשף סניף הקונספט. שמוליק שימש בעבר כשף של מסעדת ג'ויה בהרצליה. במסגרת תפקידו ינצח על התפריט הכולל מטבח כשר של ארוחות בשר בסגנון ברזילאי.
פאפאגיו פריים, בשונה מסניפים אחרים של הרשת, מציעה ארוחות ג'ונטוס (שיתוף בפורטוגזית) – ארוחות בשר לשיתוף לפי משקל ולפי מגוון בשרים משתנה. התפריט כולל מגוון רחב של בשר איכותי כגון אנטריקוט, פילה, סינטה, קבב, פרגיות ועוד, ובמסגרתו יוכלו הסועדים לבחור את סוגי הבשרים והמשקל, על פי טעמם האישי. ארוחות הג'ונטוס מוצעות במחיר התחלתי של 175 ₪ לזוג. בנוסף, מציעה המסעדה את ארוחות השיפוד הברזילאי המסורתיות המוגשות בכל סניפי רשת פאפאגאיו.
צפריר גינסברג, מנכ"ל קבוצת "שבע", מוסר כי פאפאגאיו פריים מעמידה רף חדש בחוויית הארוחות המשותפות. "הסועד הישראלי אוהב ארוחות משותפות ולטעום ממגוון מנות ובשרים. ארוחות הג'ונטוס מהוות מענה אידיאלי – הן מציעות לצרכן מגוון בשרים באיכות ללא פשרות ומאפשרות לו לקבוע איזה בשרים יקבל ובאיזה משקל על פי טעמו האישי".