ניקה ביץ'- מסעדת החוף החדשה של הרצליה פיתוח נפתחה בימים אלה בחוף השרון הרצליה פיתוח. המסעדה המעוצבת בסגנון יווני ממקוממת מטרים ספורים מחוף הים התיכון ומכילה כ150 מקומות ב 3 אזורי ישיבה: אזור פנימי המעוצב עם אלמנטים של קש וצבעים כחולים לבנים, אזור ישיבה חיצוני הממוקם על הטיילת ואזור ישיבה הממוקם על החול הזהוב מטרים ספורים מהמים ומציעה תפריט מגוון ואיכותי שנבנה על ידי השף מתי נקש שעבד בשנים האחרונות במסעדת אדורה.
שף נקש בנה תפריט ייחודי הכולל טאפאסים , סלטים קיציים, כריכים בסגנונות שונים, מנות עיקריות, מנות ילדים וכמובן קינוחים מעולים. תפריט האלכוהול כולל מגוון רחב של בירות מהחבית, קוקטיילים קרירים, מגוון יינות אדומים ולבנים, קאווה למברוסקו והכל במחירים נוחים.
בעלי ניקה ביץ' גורן טסה ורועי לאון ,מסעדנים ותיקים שבבעלותם מספר מסעדות ובארים בישראל החליטו לתת מענה בדמות מסעדת חוף עם אוכל מעולה בחוף הפופולארי בהרצליה המארח מידי יום את תושבי השרון ותל אביב ומתכננים לקיים אירועים שונים לאורך הקיץ לתושבי העיר ואף לקיים הופעות ענק לצעירי העיר.
ארוחת פינוק לדוגמא: טאטפס פועלים- קרם שמנת חמוצה עם סלסת עגבניות קופני שום ושמן זית 24 ₪. מנה ראשונה: כרובית קיסר – כרובית מטוגנת ברוטב קיסר עלי ארגולה ועגבניות טריות 34 ₪. עיקרית: פרגית סופלקי- פרגיות צלויות ,עגבניות בגריל ופטרוזיליה על לאפה קלויה המוגשת עם צזיקי בתוספת אורז 76 ₪ ולקינוח: ניו יורק ציז קייק- בציפוי קרם וניל עדין, רוטב פירות יער אדומים ופירורי קרמבל 42 ₪.