מנהלי שיווק חדשים ביוניליוור

עם הפעימה האחרונה של הטמעת גלידת שטראוס וכחלק משינוי במבנה חטיבת השיווק של יוניליוור ישראל, מיכל גולדמן, סמנכ"ל השיווק של כלל מותגי החברה למעט גלידת שטראוס, תנהל את מערך שיווק קטגוריות דגני הבוקר, החטיפים וכלל מותגי הגלידה, וכן את שירותי השיווק (מרקום).



ארנון שפירא, מנהל שיווק קטגורית טיפוח הגוף והבית, מונה לתפקיד סמנכ"ל שיווק מותגים בינלאומיים וינהל את הקטגוריה הקולינרית ואת קטגורית טיפוח הגוף והבית. שפירא הצטרף ליוניליוור בשנת 2004 במסגרת תכנית העתודה הניהולית של החברה. במהלך השנים מילא בהצלחה תפקידים שונים בשיווק ובמכירות, כולל תפקיד מנהל שיווק בצוות האירופאי של המותג קנור ומנהל מחלקת השיווק הקמעונאי בחטיבת המכירות בישראל.
עדי רגב, סמנכ"ל חטיבת הגלידה וערוצי הצריכה מחוץ לבית, מונה לתפקיד סמנכ"ל המכירות של החברה. במסגרת תפקידו יהיה אחראי על כלל חטיבת המכירות של יוניליוור הכוללת את הערוץ הקמעונאי ואת ערוץ הצריכה מחוץ לבית (לרבות הגלידות).



ישי מנדיל, מנהל השיווק של קטגורית הדגנים מונה לתפקיד מנהל השיווק הקמעונאי בחטיבת המכירות (Customer Marketing). מנדיל הצטרף ליוניליוור בשנת 2006 והחל את דרכו בחברה כמנהל מרקום ולאחר מכן כמנהל שיווק חטיפים.



את תפקיד מנהל השיווק של קטגורית הדגנים ימלא יונתן אלבום, שבתפקידו האחרון כיהן כמנהל שיווק גלובאלי בשטראוס מים. אלבום מביא עמו ניסיון עשיר בתחום השיווק, חלקו הגדול בתפקידי ניהול שיווק בשטראוס גרופ.

אולי יעניין אותך

davidocvich-monkeytech
יורם באומן- קרדיט ראובן קופיצינסקי
נהג מרוץ הפורמולה הבריטי לנדו נוריס נבחר כפרזנטור מותג היוקרה TUMI צילום גון בטר (1)
נבחרת הנאמנים של מחשבה טובה קרדיט גבריאל סטרוק
גיא תנחומא צילום יונתן בלום
אורי וטרמן מנכל קבוצת שופרסל איציק אברכהן יור קבוצת שופרסל עמית זאב, רועי פרייבך מנכל חברות הבנות שופרסל

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

יאיר ניצני בקמפיין עיגול לטובה עבור המרכז לחיילים בודדים על שם מייקל לוין - צילום
נגה גלנצר - צילום באדיבות המצולמת
שלי זהבי, בעלים משותפים בקבוצת פיט האוס ומאיר קנר מנכל חטיבת הספורט קבוצת תמוז קרדיט רום תייר