קבוצת ביג מרכזי קניות ממשיכה בפיתוח קונספט הביג פאשן, מגיעה למרכז גוש דן ומתחילה בשיווקו של ביג פאשן גלילות. מדובר על קומפלקס שיבנה בצמוד לסינמה סיטי גלילות בשטח של כ- 44 דונם, הכולל קרקע בשטח של כ – 20.5 דונם אשר נרכשה לאחרונה על ידי ביג בעלות של כ – 180 מיליון שקל וקרקע סמוכה בשטח של כ 23.5 הנמצאת בבעלות עיקרית של "חוף התכלת" המוחזקת בחלקה ומנוהלת ע"י אלייד, על השטח הכולל של שתי החברות יוקם מתחם ביג פאשן גלילות ומעליו מבני המשרדים.
הקומפלקס, שלמעשה יתחבר עם מתחם הסינמה סיטי, יכלול בשלב הראשון כ – 25,000 מ"ר של שטחי מסחר עיקריים ועוד כ-75 אלף מ"ר של בניני משרדים רבי-קומות ומתחתם מערכת חניונים תת קרקעיים בשטח של כ120,000 מ"ר אשר יציעו כ-4,000 מקומות חנייה.
הקומפלקס יצטרף וישתלב עם מתחם בתי הקולנוע של הסינמה סיטי שיעבור גם הוא שידרוג ושיפוץ וגם בו מתוכננים עוד למעלה מ5,000 מקומות חניה. בימים אלו החלו העבודות על הפיתוח המרחבי של האיזור כולל דרכי הגישה מכביש 2, 5 ומכביש 20 ופיתוח סביבתי, הכולל גם תחנת רכבת הממוקמת בצמוד למתחם. כל אלו יהפכו את המתחם למרכז הבילוי,הפנאי והעסקים המרכזי והמוביל בישראל ואת הגישה אליו כנגישה והנוחה ביותר מכל נקודת ציון.
איתן בר זאב, מנכ"ל קבוצת ביג מרכזי קניות, מציין כי מתחם BIG FASHION גלילות, אשר שיווקו יחל בימים הקרובים אלו ופתיחתו מתוכננת למהלך שנת 2018, רשם כבר לפני תחילת השיווק הרשמי עודפי ביקוש ערים הנובעים בין השאר ממיקומו האסטרטגי ומתמהיל החוויה שהוא מציע ומהצלחת הקונספט בביג פאשן אשדוד שנפתח לאחרונה. מיקומו האסטרטגי של BIG FASHION גלילות בנקודה המרכזית ביותר של גוש דן עם רמת נגישות פנטסטית, ממצבים את הביג פאשן כמרכז לייף סטייל נחשק ביותר בו תוקמנה חנויות הדגל של מיטב המותגים המקומיים והבינלאומיים ותהפוך אותו למרכז הקניות שיספק את חווית הקניה המובילה בישראל.