בשורה לבליינים, תוכלו להנות עוד יותר מהמשקאות בברים ומועדונים על ידי שיתוף הפעולה בין זיתא יצרנית זיתים כבושים ומועדוני לילה, שבמסגרתו עובר הצוות הדרכה כיצד להגיש זני זיתים ותיבולים שונים, בהתאמה לסוג המשקה המוזמן. לדברי מאיה בלבן, מנהלת השיווק של זיתא, הגשת זיתים בבר לצד אלכוהול מעניקה למשקה עניין של טעם נוסף. אבל גם בתחום זה יש חוקים ברורים שיעזרו להצליח להנות יותר מהחוויה, אותם ריכזנו במטרה לשפר את איכות הבילוי.
הזן קלמטה, לדוגמה, מעשיר את טעמם של בירות מתוקות כמו פאולנר והוגרדן. מליחות הזית סותרת אותן ומייצרת חשק ללגימה נוספת. ואוזו, שילוב נעים מאוד שהיוונים גילו עוד ממזמן, כשמליחות הזית יוצרת מעין יובש בפה המוכן לקבל את הרבדים של טעם האניס.
שיתוף הפעולה נעשה עם קבוצת NOX, המפעילה את המועדונים ובארים מורפיום, רובי, מנדלימוס, בירגארדן, Dream EX ומורחב בהדרגה למועדונים וברים נוספים.