תשלובת בקר תנובה משיקה סדרת נתחי פרימיום חדשה, המורכבת מנתחים שמקורם בחלק האחורי של העגל. הסדרה מהווה בשורה לחובבי ואוהבי הבשר שכן עד היום היא נמנעה מהם בשוק הכשר. נתחי הפרימיום של "אדום אדום" נמכרים במעדניות הרשתות .
עד כה נחשבו הנתחים המצטיינים באיכותם ומתאפיינים בכך שהם רזים, כנדירים לצרכן הישראלי בגלל מורכבות ההכשרה, אולם עם השקת הסדרה יהיו הנתחים זמינים לציבור הרחב כשהם כשרים כהלכה לאחר שעברו תהליך ניקור קפדני.
"תשלובת בקר תנובה ממשיכה במהפכת בשר הבקר הטרי בה החלה לפני כשנה, ומציעה לציבור הישראלי מגוון טעמים ונתחים שהיו עד כה נדירים בארץ בגרסה כשרה", מסר רמי לוי, סמנכ"ל שיווק וסחר, תשלובת בקר תנובה. "השקת הסדרה מהווה נדבך נוסף באסטרטגיית החברה להביא לצרכן עולם בשר חדש עם מוצרי איכות אשר יכולים ליצור חגיגת בשרים אמיתית. המדובר בנתחי פרמיום טריים, משובחים מפוארים ורזים, כמו שפוגשים בחו"ל".