Round Tables by American Express, פסטיבל הקולינריה הבינלאומי המפגיש בין המסעדות והשפים הטובים בעולם לבין הקולגות הישראלים, חוזר בנובמבר הקרוב לסיבוב שלישי עם 14 מהמסעדות המוערכות והמעניינות בעולם, מספר שיא של כוכבי מישלן ומטבחים חדשים והרפתקניים לחיך של הפודיס המקומיים.
בין שפע המסעדות והשפים הכוכבים מ-11 מדינות – ספרד, שוויץ, דנמרק, בלגיה, פרו, מקסיקו, אנגליה, ארה"ב, איטליה וסקוטלנד: שלוש מסעדות המדורגות ברשימתWorld's 50 Best Restaurants היוקרתית והמשפיעה בעולם, שש מסעדות בעלות כוכב מישלן ושתיים המעוטרות בשני כוכבי מישלן.
רגע לפני שהשפים המובילים בעולם נוחתים בישראל, בין התאריכים 25-27.10, בשיתוף קבוצת המסעדות R2M, השפים המקומיים יצרו גלידות שחוגגות את המטבחים בטעמים ייחודיים וצבעוניים במיוחד ויוצעו לקהל הרחב . את הגלידות ניתן למצוא בגלידריהCremeשל הבייקרי הממוקמת ברחוב דיזינגוף 262 ושם בכל יום יוצעו ארבעה טעמים שונים של השפים לדוגמה, שף שאול בן אדרת, בהשראת המטבח האנגלי, גלידה בטעם ארל גריי, סקונס, ג'ינג'ר וחרדל או שף אוהד סולומון בהשראת המטבח המקסיקני, גלידה בטעם תירס, כוסברה, חליפיניו וליים.
כמו כן, אמריקן אקספרס ממשיכה להפתיע ולרגש את לקוחותיה ומעניקה 1+1 על הגלידות המוצעות.
אירית בטאט, מנהלת פעילות אמריקן אקספרס: "אמריקן אקספרס, אחד מ-22 המותגים המובילים בעולם, מקפידה להעניק ללקוחותיה הצעות ערך מתחומי התרבות, הקולינריה והלייף סטייל. החיבור לעולם הקולינריה עולה בקנה אחד עם ערכי המותג והאירועים שאנו מקיימים בתחום זה בארץ ובעולם מעניקים ללקוחות חוויות בלתי נשכחות".