אתר האינטרנט החדש " Sport Ono " מבית היוצר של החוג לספורטתרפיה והחוג לחינוך וחברה עם התמחות בספורט בקריה האקדמית אונו נותן הזדמנות לכל אחד לקבל באופן פשוט את מיטב המחקרים של מיטב המומחים בעולם בתחום הספורט. כל זאת, באמצעות קטעי שמע קצרים שמסכמים מאמרים אקדמיים נבחרים מהעולם כולו. באתר, שהושק בשבוע שעבר בוועידת SporTalks שהתקיימה באונו, מתעדכנים כל העת קטעי שמע נוספים, שיכולים לשמש מאמנים וספורטאים שרוצים להרחיב את הידע המקצועי שלהם בתחומם.
האתר הוקם ומתופעל ע"י חברת "Summurai" של טל פלורנטין, ומכיל 100 קטעים והוא מתעדכן כל העת עם מאמרים חדשים ומרתקים, מכתבי עת מובילים בתחום שנכתבים ע"י חוקרים ומובילי דעה בולטים.
אחד מקטעי השמע הבולטים באתר הוא הטמעת פעילות גופנית בטיפול במחלות נפש, שנכתב ע"י סימון רוזבאום וצוות חוקרים ופורסם ב-"Australian Psychiatry".המאמר מביא דוגמאות להטמעת פעילות גופנית במוסדות לטיפול בפגועי נפש באוסטרליה, לפי ניסויים שונים – מגוון פעילויות הספורט כמו אימונים אירוביים ואימוני כוח – הביאו לירידה בתסמיני דיכאון. פעילות גופנית, יוגה ופיזיותרפיה מתאימות לטיפול בסכיזופרניה ומסקנות נוספות.
קטע מעניין נוסף עוסק ביחס התקשורת לתגובת רשויות אל טרור באירועי ספורט. המאמר של מורן ירחי, יאיר גלילי ואילן תמיר, שפורסם ב"Routledge" – בודק את תגובת התקשורת הבינ"ל לאופן בו הרשויות מתמודדות עם אירועים מהסוג הזה. החוקרים השוו בין תכני מדיה שעלו לאוויר לאחר ארבעה פיגועי טרור באירועי ספורט. המחקר הראה שהתקשורת הבינלאומית בדרך כלל תומכת בהתנהלות הרשויות ובמדינה הנפגעת. המדיה הופכת להיות חלק מאפקט ההתאגדות סביב הדגל, ותפקיד הגישור שלה בזירה הבין לאומית חשוב מאוד.
נושאים נוספים שאפשר לשמוע עליהם באתר כוללים גם סיקור ספורט בעת מלחמה, נשים מדיה וספורט בישראל, עובדות מדעיות על עיסוי וספורט, ופוליטיקה בשנות הראשונות למדינה בחיבור לנושא הכדורגל, היישוב היהודי והבריטים.