יוניליוור ישראל עולה בקמפיין חדש למארזי דאב לחג. כמדי שנה, מציע דאב, המותג המוביל את תחום מוצרי הטיפוח לנשים, מארז אטרקטיבי איכותי ויוקרתי, הכולל מגוון מוצרים לטיפוח הכולל של הגוף.
הקמפיין, בהשקעה של כ- 750 אלף ₪, באמצעות משרד הפרסום מקאן אריקסון, מבוסס על התובנה הצרכנית שמארזי דאב לחג משמשים כמתנה אידיאלית לא רק לאם, לחברה, למשפחה, אלא גם כפינוק לעצמך. הקמפיין יכלול תשדיר פרסומת בטלויזיה בו מוצג מארז דאב כמתנה אידיאלית, תחת המסר של "תני למי שאת אוהבת, מה שהיית שמחה לקבל- דאב במארז מתנה מפנק".
מארז החג של דאב השנה כולל מגוון מוצרים מטפחים מכף רגל ועד ראש, ביניהם: קרם ידיים, סבון מלפפונים ותה ירוק, דאודורנט סטיק מרענן, קרם גוף עשיר BODY SILK ושמפו מועשר בלחות. המארז מוצע בסלסלה מהודרת ומהווה מתנה אידיאלית לנשים בכל גיל.