"גלידות פלדמן" משיקה מוצר חדש המהווה פיתוח חדשני בשוק הגלידות. ה"קצפת" הנה מוצר מהפכני המציע שני מוצרים במוצר אחד – גם גלידה וגם קצפת. במקפיא המוצר הנו גלידת שמנת משובחת בטעם וניל צרפתי ולאחר הפשרה או שהייה במקרר תהפוך הגלידה לקצפת מתוקה ויציבה לקישוט ולאכילה.
מדובר בפיתוח ראשון מסוגו בארץ של גלידה שאינה נמסה בהפשרה, אלא משנה מרקם ותכונות והופכת למוצר חדש. הקצפת ניתנת לשמירה במקפיא או במקרר בהתאם לשימוש הנדרש כאשר ניתן לשנות את ייעוד השימוש בכל עת, גם לאחר פתיחת החבילה.
לדברי מני פסו, מנהל השיווק של גלידות פלדמן: "מדי עונה מפתיעה פלדמן במוצרים חדשניים ומובילים בתחומם אם בשוק גלידות הדיאט, שלגוני הילדים, גלידות פינוק ועוד. העונה השקענו מאמצים מיוחדים, כלכליים וטכנולוגיים, כדי להביא אל המדף גלידה מהדור השלישי – שניים שהם אחד, להנאת לקוחותינו".
"גלידות פלדמן" השקיעו העונה כ-2 מיליון דולר בפיתוח של למעלה מ-30 מוצרים חדשים, מתוכם כמיליון דולר בקו ייצור אוטומטי חדש לשלגונים וחבילות. כמו כן, לראשונה העונה נכנסו גלידות החברה למקררי רשתות השיווק הגדולות.