על בירה ושיווק: בית הספר למינהל עסקים של המכללה למינהל פותח את שנת הלימודים ביום עיון על בירה

בית הספר למינהל עסקים של המסלול האקדמי המכללה למינהל פותח את שנת הלימודים ביום עיון על הבירה.



בבית הספר למינהל עסקים של המסלול האקדמי המכללה למינהל החליטו להעביר שיעור במנהל עסקים מזווית קצת אחרת ושיבצו בפתיחת השנה את יום העיון, שינתח בכלים מקצועיים את התחום רווי האלכוהול. ביום העיון ישתתפו הד"ר אביחי שוב-עמי מבית הספר למינהל עסקים במסלול האקדמי, אמיר יפרח, מנהל השיווק במבשלות בירה ישראל, יואש בן אליעזר מנהל השיווק בטמפו, הדיאטנית לימור בן חיים והעיתונאי ואיש הבירה – שלמה פפירבלט.



במסגרת יום העיון יערך פאנל בשאלת החסמים להטמעת תרבות הבירה בישראל בהשתתפותם של רפי בהרב, מנכ"ל טמפו; יעקב זיידל, מנכ"ל מבשלות בירה לישראל, משה קטן, סגן נשיא לפיתוח עסקי ושיווק קונצרני בחברה המרכזית למשקאות קלים והעיתונאי שלמה פפירבלט.


אולי יעניין אותך

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

mao-43-oo-pm-making-ai-a-key-part-content-tab-2-virtual-twin-712x402
יואב בר-נוה, אורי שמואלי, אמיר גלעד ותובל בר יוחאי
רשת-LAGO-מסך-360-מעלות-לאירועים-עסקיים-צילום-יחצ-_5_