לידיעת מנהלי השיווק של רשתות המזון: הישראלי צולה במנגל ממוצע 3-4 ק"ג בשר. הסוג המועדף: סטק


הישראלי הממוצע אוהב לחגוג באירוע על האש וצולה בממוצע 3-4 ק"ג בשר באירוע מנגל, כשהבשר המועדף הנו – סטייקים כמובן!. כך עולה מסקר מיוחד שנערך ע"י "טיבון ויל" באמצעות מכון גאוקרטוגרפיה בקרב כ – 501 נשאלים, המהווים מדגם ארצי ומייצג של האוכלוסייה בישראל. הסקר מגלה עוד כמה נתונים מעניינים על הרגלי אכילת בשר על האש של הישראלי הממוצע.



ואכן הישראלי הממוצע אוהב "למנגל" – 80% מהישראלים בגילאי 18-54 אוהבים למנגל. גם בגיל מאוחר יותר נוהגים רבים למנגל – 50% מהישראלים מעל גיל 55 נוהגים לעשות על האש. למרבה ההפתעה נפנוף המנגל הינו בהחלט חוצה דתות ותרבויות – 60% מהאוכלוסייה הדתית חרדית לא מוותרת גם היא על הנפנוף.



לשאלה באיזו תדירות אתם עושים על האש (בהתייחס לחודשי הקיץ), ענו 40.4% כי הם עושים על האש יותר מפעם בחודש כשההתפלגות היא: 3.2% יותר מפעם בשבוע, 9.1% פעם בשבוע, 8.2% כל שבועיים, 3.6% פעם בשלושה שבועות ו- 16.3% פעם בחודש – אכן הישראלי אוהב לעשות על האש.



הישראלי המנומס:


לשאלה מה צורת אכילת הבשר המעודפת אצלכם בארועים עלה כי: 57.7% בצלחת, 19.5% בפיתה, 10.1% אין צורת אכילה מועדפת, 8.4% מהשיפוד, 5% לא יודע, 2.2% ביד, 1.7% אחר.



ואם כבר מנגל אז עד הסוף… – לשאלה כמה ק"ג בשר אוכלים בממוצע כל המשתתפים. באירוע על האש עלה כי: כ-52% אוכלים מעל 3 ק"ג בשר באירוע – כשליש מהמבלים במנגל, 31.8% אוכלים בין 3- 4 קילוגרם בשר, ו – 20% אוכלים למעלה מ- 5 ק"ג בשר( 14.7% אוכלים בין 5-8 ק"ג ו-5.4% אוכלים מעל 8 ק"ג). כ – 30% מכלל הנשאלים הצהירו כי הם אוכלים עד 2 ק"ג בשר כאשר ההתפלגות היא 20.4% אוכלים בין 1-2 ק"ג ו-9.7% אוכלים עד 1 ק"ג , ו 18.1% לא ידעו להעריך כמה ק"ג של בשר אוכליםעל המנגל.



מנפנפים יותר בבית


לשאלה מהו המקום המועדף עליכם לעשות על האש? עלה כי 60.5% מנפנפים באזור הבית – 37.1% מכלל הנשאלים מעדיפים לעשות בחצר הבית/גינה, 11.8% בתוך הבית ו- 11.6% במרפסת/על הגג


35.6% מנפנפים בטבע : כ- 13% מנפנפים בפארקים (5.7% בפארק הלאומי בר"ג, 1.5% פארק פרס בחולון, 0.2% פארק אשקלון 4.8% פארק הירקון ו-0.7% בגן סאקר בירושלים) , 7.9% חוף הים, 3.9% כינרת, 4.8% שטח פנוי בטבע, 2.6% בכרמל, 3.5% יער –כללי ו-3.9% אחר.



ומי המנפנף האחראי – ראש המשפחה הוא גם ראש המנגל. – לשאלה כאשר אתם עושים על האש, מי בדרך כלל אחראי על הכנת האוכל, כלומר על נפנוף מעל המנגל עלה כי ב- 54.6% מהמיקרים האחראי על המנגל הוא אב המשפחה אבל יש גם ייצוג נשי ב-5.3% מהמקרים האמא מנפנפת…..


עוד עלה כי ב-5.8% משלבים את הילדים "המתלמדים", ב- 10.5% מהמקרים מארגן האירוע אחראי על האש,ב – 6.0% אחד הגברים,ב- 5.8% אחד הבנים הגדולים, ב- 10.7% מהמקרים אין מישהו קבוע וב- 1.1% אחר.



הסטייקים מנצחים


לשאלה האם יש סוג בשר שאותו אתם אוהבים לעשות על האש יותר מאחרים אם כן איזה בשר אתם אוהבים בעיקר עלה כי: 25.8% אוהבים לאכול סטייקים, 16.4%, 11.3% קבב והמבורגר, 5.7% כבש, 3.9% בשר בקר, הודו אדום 3.9%, 2.1% כבד, 2% נקניקיות 1.7% חזה עוף, ו- 1.2% שווארמה, 3.5% אחר ו -3.8% אוהבים לאכול הכול.

אולי יעניין אותך

 וקס צילום עדו לביא (Large)
 צוואר הרחם - האגודה למלחמה בסרטן
 חיים בריא מפחית משמעותית את הסיכון לסרטן - תמונה אילוסטרציה - האגודה למלחמה בסרטן-022
cpgr-sm-key-visual-1920x1080

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

BOSE - מחיר מומלץ לצרכן - 1490שח צילום באדיבות המותג (1)
 גלידה נינג'ה צילום יחצ
 ביבר הררי - למייל - צלמת לילך רז(5)
בכיר בחברה גדולה שעבר אירוע מוחי חמור יזכעובד בכיר בחברת גדולה נאלץ להפסיק את עבודתו בעקבות אירוע מוחי קשה שפקד אותו. עקב האירוע החלה חברת הביטוח שביטחה אותו בביטוח אובדן כושר עבודה, להעביר לו תגמולים חודשיים גבוהים. אך כעבור תקופה, ומבלי שחל שיפור במצבו של הבכיר, קבעה חברת הביטוח כי הוא יכול לשוב לעבודתו, והפסיקה באחת את תשלום התגמולים. בצר לו, פנה הבכיר לעורכת הדין לירון ביבר-הררי ממשרד עורכי הדין ביבר לקואה חייקין הררי, אשר הגישה תביעה נגד חברת הביטוח לביהמ"ש השלום בבת ים. על פי התביעה, התובע עבר אירוע מוחי שהותיר אותו עם מגבלות רפואיות משמעותיות. הוא סובל משיתוק חלקי בפנים, הפרעות בשמיעה ובראייה, כאבים והגבלות בתנועה, חוסר שיווי משקל, נפילות וקשיי דיבור, שפגעו ביכולתו לעבוד בתפקידו הקודם ולתקשר עם הסביבה. חרף המגבלות הקשות, חברת הביטוח הכירה באובדן כושר העבודה שלו רק במשך כשנה וחצי. לאחר מכן דחתה את תביעתו להמשך תשלום התגמולים, בטענה כי מצבו השתפר והוא מסוגל לחזור לעבודה. אל התביעה צורפה חוות דעת של מומחה ברפואה תעסוקתית, אשר בדק את התובע וקבע כי הוא אינו מסוגל לשוב לתפקידו הקודם וכי הוא סובל מאובדן כושר עבודה לצמיתות. לדברי עו"ד ביבר הררי, התנהלות חברת הביטוח מנוגדת לחוזה הביטוח ונעשתה שלא בתום לב. "התובע רכש כיסוי ביטוחי למקרה של אובדן כושר עבודה, וכעת, כשהוא זקוק לתגמולים המגיעים לו על פי הפוליסה, החברה מסרבת לשלם לו", ציינה. לאחר הגשת התביעה לבית משפט השלום בבת ים, הגיעו הצדדים להסכם פשרה. על פי ההסכם, ישולמו לתובע תגמולים בסך כ- 850 אלף שקלים, הכוללים פיצוי בגין אובדן כושר עבודה והוצאות משפט ושכר טרחת עורך דין. כבוד השופטת אידית קליימן-בלק מבית משפט השלום בבת ים אישרה את ההסכם ונתנה לו תוקף של פסק דין. לדברי עו"ד לירון ביבר-הררי: "אני שמחה על הפשרה שהושגה בסופו של דבר, לאחר שנאלצנו להגיש תביעה נגד חברת הביטוח. הפיצוי לו יזכה מרשי ודאי יסייע לו בהתמודדות עם המגבלות הקשות שנגרמו לו בעקבות האירוע המוחי בו לקה. מקרה זה מדגיש את החשיבות העליונה של העמידה על זכויות המבוטחים מול חברות הביטוח, במיוחד כאשר אלה בוחרות להתנער מחובותיהן". עו"ד לירון ביבר-הררי https://www.biber-law.co.il / עוסקת בתביעות סיעוד וביטוח, ומייצגת מבוטחים מול חברות הביטוח השונות. היא שותפה במשרד עורכי הדין ביבר לקואה חייקין הררי, העוסק בתביעות ביטוח, נזקי גוף ודיני עבודה.ה בפיצויי עתק לאחר מאבק ארוך מול חברת הביטוח