מערך לימודי ההמשך של האוניברסיטה הפתוחה עובר תהליך מיתוג מחדש – תחת השם 'הקמפוס הפתוח'

האוניברסיטה הפתוחה יוצאת במהלך שיווקי אסטרטגי גדול וממתגת את שבעת בתי הספר הקיימים במערך לימודי ההמשך (דיפלומה, דיאלוג, מירב, חשיפה, אסכולות, תפנית ותפניטק) תחת השם "הקמפוס הפתוח". מטרת מיתוג שבעת בתי הספר תחת השם "הקמפוס הפתוח" הינה יצירת סינרגיה בין בתי הספר השונים וזאת על ידי שימוש בלוגו ובסמלי המותג של האוניברסיטה הפתוחה.



כחלק מתפיסת העולם של האוניברסיטה הפתוחה, המושתת על נגישות וזמינות, הוחלט לאחד את שירות הלקוחות של בתי הספר השונים תחת מספר אחד 100-703-700-1 ולהפיץ את הידיעון החדש בדיוור ישיר ל- 400,000 בתי אב. בנוסף, הייעוץ האישי עבר שינוי אף הוא, במהלכו בודקים אילו נושאים מעניינים את הלקוח ומפנים אותו לאחד מבתי הספר לפי תחום העניין שלו.



ליפז ויניצקי, מנהל הקמפוס הפתוח, אמר כי "הפעילות של בתי הספר תחת קורת גג אחת מאפשרת לסטודנט לבנות סל רחב של לימודים, המשלב את תחומי התוכן של בתי הספר השונים". ויניצקי הוסיף כי "בכוונתנו, בין השאר, לחזק בקרב קהלי היעד את ההעדפה לקמפוס הפתוח, תוך שימור הקשר עם האוניברסיטה הפתוחה, החותרת למצוינות ושוקדת על איכות למדנית ומדעית גבוהה".



בשבעת בתי הספר, השייכים לקמפוס הפתוח, לומדים כיום למעלה מ- 30 אלף סטודנטים.



אולי יעניין אותך

DECATHLON BRAND ID (1)
 משרד

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

BOSE - מחיר מומלץ לצרכן - 1490שח צילום באדיבות המותג (1)
 גלידה נינג'ה צילום יחצ
 ביבר הררי - למייל - צלמת לילך רז(5)
בכיר בחברה גדולה שעבר אירוע מוחי חמור יזכעובד בכיר בחברת גדולה נאלץ להפסיק את עבודתו בעקבות אירוע מוחי קשה שפקד אותו. עקב האירוע החלה חברת הביטוח שביטחה אותו בביטוח אובדן כושר עבודה, להעביר לו תגמולים חודשיים גבוהים. אך כעבור תקופה, ומבלי שחל שיפור במצבו של הבכיר, קבעה חברת הביטוח כי הוא יכול לשוב לעבודתו, והפסיקה באחת את תשלום התגמולים. בצר לו, פנה הבכיר לעורכת הדין לירון ביבר-הררי ממשרד עורכי הדין ביבר לקואה חייקין הררי, אשר הגישה תביעה נגד חברת הביטוח לביהמ"ש השלום בבת ים. על פי התביעה, התובע עבר אירוע מוחי שהותיר אותו עם מגבלות רפואיות משמעותיות. הוא סובל משיתוק חלקי בפנים, הפרעות בשמיעה ובראייה, כאבים והגבלות בתנועה, חוסר שיווי משקל, נפילות וקשיי דיבור, שפגעו ביכולתו לעבוד בתפקידו הקודם ולתקשר עם הסביבה. חרף המגבלות הקשות, חברת הביטוח הכירה באובדן כושר העבודה שלו רק במשך כשנה וחצי. לאחר מכן דחתה את תביעתו להמשך תשלום התגמולים, בטענה כי מצבו השתפר והוא מסוגל לחזור לעבודה. אל התביעה צורפה חוות דעת של מומחה ברפואה תעסוקתית, אשר בדק את התובע וקבע כי הוא אינו מסוגל לשוב לתפקידו הקודם וכי הוא סובל מאובדן כושר עבודה לצמיתות. לדברי עו"ד ביבר הררי, התנהלות חברת הביטוח מנוגדת לחוזה הביטוח ונעשתה שלא בתום לב. "התובע רכש כיסוי ביטוחי למקרה של אובדן כושר עבודה, וכעת, כשהוא זקוק לתגמולים המגיעים לו על פי הפוליסה, החברה מסרבת לשלם לו", ציינה. לאחר הגשת התביעה לבית משפט השלום בבת ים, הגיעו הצדדים להסכם פשרה. על פי ההסכם, ישולמו לתובע תגמולים בסך כ- 850 אלף שקלים, הכוללים פיצוי בגין אובדן כושר עבודה והוצאות משפט ושכר טרחת עורך דין. כבוד השופטת אידית קליימן-בלק מבית משפט השלום בבת ים אישרה את ההסכם ונתנה לו תוקף של פסק דין. לדברי עו"ד לירון ביבר-הררי: "אני שמחה על הפשרה שהושגה בסופו של דבר, לאחר שנאלצנו להגיש תביעה נגד חברת הביטוח. הפיצוי לו יזכה מרשי ודאי יסייע לו בהתמודדות עם המגבלות הקשות שנגרמו לו בעקבות האירוע המוחי בו לקה. מקרה זה מדגיש את החשיבות העליונה של העמידה על זכויות המבוטחים מול חברות הביטוח, במיוחד כאשר אלה בוחרות להתנער מחובותיהן". עו"ד לירון ביבר-הררי https://www.biber-law.co.il / עוסקת בתביעות סיעוד וביטוח, ומייצגת מבוטחים מול חברות הביטוח השונות. היא שותפה במשרד עורכי הדין ביבר לקואה חייקין הררי, העוסק בתביעות ביטוח, נזקי גוף ודיני עבודה.ה בפיצויי עתק לאחר מאבק ארוך מול חברת הביטוח