זה שבא (וזו שהולכת): ארז פז ימונה לתפקיד סמנכ"ל השיווק והתוכן של חברת פרטנר


דוד אבנר, מנכ"ל חברת פרטנר הודיע היום כי ארז פז יחליף את איריס בק כסמנכ"ל השיווק והתוכן של החברה. ארז יחל בתהליך של חפיפה ולימוד, וייכנס לתפקידו באחד בינואר 2008.



איריס בק אחראית על חטיבת השיווק והתוכן, ובתחומי אחריותה פעילות השיווק במגזר העסקי והפרטי, פיתוח יישומים ומוצרים טכנולוגיים מתקדמים, פעילות הפורטלים וספקי התוכן, ציוד קצה, מחקר ופרסום. בתקופת כהונתה של איריס פרטנר המשיכה להוביל את שוק התקשורת בישראל בזכות אסטרטגיה שיווקית שזיכתה את orange ארבע פעמים ברציפות כמותג מספר 1 בתחום התקשורת. בתקופה זו איריס הייתה אחראית על השקת טכנולוגיית הדור השלישי והטמעתו בהצלחה בתודעת הציבור הישראלי.



ארז פז מכהן בשלוש השנים האחרונות כסמנכ"ל השיווק של חברת Cal. במהלך תקופה זו הוביל את אסטרטגיית האשראי הצרכני החוץ בנקאי של החברה. כמו כן הוביל את השקת כרטיס האשראי Revolving – "אקטיב", ויצר מהלך שיווקי ראשון מסוגו בעולם, כרטיסי אשראי מעוצבים, המאפשר לצרכן לעצב בעצמו את כרטיס האשראי שלו.



לפני כן היה ארז סמנכ"ל השיווק בחברת "קוקה קולה ישראל", לאחר שמילא שורה של תפקידים בכירים בחברה במשך 12 שנים. ארז הוא בעל תואר מוסמך במנהל עסקים אוניברסיטת Bradford באנגליה ותואר ראשון בתעשייה הנדסת תעשייה וניהול באוניברסיטת בן- גוריון.


אולי יעניין אותך

אוליביה רודריגו X LANCOME CREDIT LANCOME
פרופ אלי גימון - ללא קרדיט
דלית וינטראוב מנהלת שיווק עמינח צילום טל טרי
דר נועה בן -ארויה מילשטיין
רועי אבידור מנכל מלון ריץ קרלטון הרצליה
נגה שלג - צילום פרטי

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

שלי זהבי, בעלים משותפים בקבוצת פיט האוס ומאיר קנר מנכל חטיבת הספורט קבוצת תמוז קרדיט רום תייר
קרן שתוי מנכלית קבוצת הולמס פלייס צילום יוני רייף
גיימינג