רשת האופנה MAM'Z לצעירים, שנרכשה לאחרונה ע"י איש העסקים אבי מלכה, פותחת 15 חנויות חדשות, בנוסף לחמשת הסניפים הקיימים.
הרשת, שפונה לקהל צעיר, חובב מועדונים וטרנדים, תשיק במסגרת ההתרחבות, קונספט חדש לנראות החנויות. הסניפים יעוצבו כלופט בסגנון דירת רווקים, כאשר כל החנויות דומות, אך לא זהות. כל סניף יעוצב בנגיעות שונות ודקורציה בסגנון אחר, במטרה להתחבר בהרמוניה שלמה למיקום החנות, לגודלה ולקהל הלקוחות.
אבי מלכה, מנכ"ל MAM'Z, מסר כי 7 הסניפים הראשונים יפתחו עד סוף שנת 2007. המיקומים נבחרו בקפידה, לאחר בדיקות שוק מקיפות, במטרה למקם אותם באזורים הנחשבים כמקומות בילוי ופנאי של צעירים.
בימים אלה פותחת הרשת סניפים בשנקין ובקניון עזריאלי בת"א, במלחה בירושלים, בקניון מול הים באילת, בגנדן בנתניה, בקריות בצפון הארץ ובקניון עפולה. כמו כן, חמשת הסניפים הקיימים יעברו שדרוג ויעוצבו בקונספט החדש של הרשת.
עוד מסר מלכה, כחלק מערכי המותג במקוריות, אינדוידואליזם וייחודיות, הקולקציות מיוצרות בכמויות מוגבלות וסדרתיות, המתחלפות כל שבוע. כמו כן הקולקציות בסניפים אינן זהות, אלה מותאמות לקהל היעד בכל איזור ואיזור. לדבריו: "המטרה להגיע למגוון רחב של דגמים עם פריטים בודדים ובכך לבדל את MAM'Z מרשתות אחרות, אשר משווקות אלפי פריטים מאותו דגם. כמו כן, 50% מהקולקציה תהווה פריטי יוניסקס המתאימים לנשים ולגברים וכן מגוון רחב של אקססוריז".