כמיפל תשקיע חצי מיליון דולר במותג אוקסי פרש

חברת כמיפל, המשווקת מותגי בריאות וטיפוח בתחום הפארמה, חתמה בימים אלה הסכם לפיו תשווק בארץ את מוצרי אוקסי פרש. המוצרים, שמטפלים ומונעים בעיות בחניכיים וריח פה ומסייעים בשמירה על היגיינת הפה, שימשו עד עכשיו בעיקר את רופאי השיניים. בכמיפל צופים שבאמצעות השקעה וניצול של מערך השיווק המתקדם של החברה, ינחלו הצלחה גם בקרב הלקוחות הפרטיים, בדומה להצלחתם בשוק האמריקאי.



"המודעות לחשיבות השמירה על בריאות הפה הולכת וגדלה ושוק מוצרי הגייינת הפה בישראל מגלגל למעלה מ-200 מיליון שקל בשנה", אומרת ורד אורבך, סמנכ"ל שיווק כמיפל, ומסבירה בכך את החלטת החברה להיכנס לתחום חדש זה. "הרחבת סל המוצרים היא פעולה טבעית בחברה מצליחה בסדר הגודל של כמיפל, ולאור התמחותנו בתחום הבריאות והפארמה זאת הייתה רק שאלה של זמן עד שניכנס לתחום זה. ברגע שאיתרנו מותג מצליח, שעומד בסטנדרטים הגבוהים של כמיפל – החלטנו להשקיע בו".



אורבך מעריכה, שעם השקעה נכונה וניצול מרבי של המשאבים העומדים לרשות החברה, ובהם רשת הפצה פעילה ומשומנת היטב ומערך שינוע מתקדם, ביכולתה של כמיפל להגדיל את נתח השוק של אוקסי פרש מאחוזים בודדים לכדי 15%. "מדובר בשוק תחרותי, שבו מתמודדת אוקסי פרש מול מותגים ידועים כמו קולגייט ואקווה פרש, אבל לאור הייחוד של המותג (התכשירים מבוססים על אוקסיג'ן – חומר פעיל שפיתחה החברה ושעליו נרשם פטנט), אין לי ספק שנצליח להחדיר אותו לכל בית בישראל".

אולי יעניין אותך

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

יאיר ניצני בקמפיין עיגול לטובה עבור המרכז לחיילים בודדים על שם מייקל לוין - צילום
נגה גלנצר - צילום באדיבות המצולמת
שלי זהבי, בעלים משותפים בקבוצת פיט האוס ומאיר קנר מנכל חטיבת הספורט קבוצת תמוז קרדיט רום תייר