חברת "מחלבות גד" יוצאת בהסכם שיתוף פעולה אסטרטגי עם תנועת "SLOW FOOD".
התפיסה של תנועת "SLOW FOOD" מתבססת על התפיסה האקו- גסטרונומית המכירה בקשרים החזקים שבין האוכל שאנחנו אוכלים ובין הפלנטה עליה אנו חיים. מ"מחלבות גד" נמסר כי
"האוכל שאנחנו אוכלים צריך להיות טעים ולהיות מיוצר באופן כזה שאינו מזהם את הסביבה או פוגע בה. לפי תפיסת התנועה האוכלים את המזון נתפסים כיצרני משנה ולא כצרכנים, כי בהיותם שותפים לידיעה של תהליך הייצור ובתמיכה שלהם ביצרנים, הם שותפים בתהליך הייצור."
שלומי אילון, סמנכ"ל השיווק של "מחלבות גד" מציין, ש"גד" מזדהה עם ערכים אלה המשתלבים עם הערכים של המותג "מחלבות גד" שהינם אותנטיות, משפחתיות, מסורת של ארבעה דורות, יחודיות ואיכות, פשטות ויוקרתיות- טעם של פעם במקביל לקידמה ושמירה קפדנית על ערכים חשובים שנאמרים ע"י הצרכנים- זו המסורת והאיכות שלנו אבל המותג שלהם.
עוד מציין אילון כי "'מחלבות גד" תקיים שיתוף פעולה אסטרטגי עם הארגון, תתמוך בתכנים ותקיים פעילויות מגוונות שיכללו קורסים, סדנאות והרצאות משותפות.