תכנית בינלאומית של האיחוד האירופי תסייע לסטארט-אפים ישראליים בתחום התעשיות המתקדמות להיכנס לשוק האירופי

ההרשמה לתכניתBoostUp!  אותה מובילה EIT Manufacturing של מכון החדשנות של האיחוד האירופי (EIT) בשיתוף EIT Hub Israel, משרד הכלכלה, קרן ההון-סיכון SIBF, ו-II4, פתוחה עד ל-13 במאי

אירוע השיא של התכנית שיתקיים ב-9 ביולי בבאר שבע הוא תחרות פיצ'ים במסגרתה הסטארט-אפים הזוכים יקבלו פרס כספי בשווי של עד 2,500 יורו והזמנה ל-Road Show באיטליה לסדרת מפגשים עם לקוחות פוטנציאליים בקרב החברות הגדולות והמובילות ביותר בתחומי הייצור השונים

EIT Manufacturing, המקדמת את תעשיית הייצור לטובת קיימות כלכלית, חברתית וסביבתית של אירופה, תקיים בישראל את BoostUp! 2023 – Israel Edition, תכנית לחברות סטארט-אפ בתחומי התעשיות המתקדמות המסייעת להן לחדור לשוק האירופי ולעבוד עם התאגידים המובילים בתחום. התכנית בישראל מתקיימת בשיתוף EIT Hub Israel, השלוחה הישראלית של מכון החדשנות של האיחוד האירופי, משרד הכלכלה, קרן ההון-סיכון SIBF, ו-II4. ההרשמה לתכנית מסתיימת ב-13 במאי ומיועדת לחברות סטארט-אפ ישראליות מובילות העוסקות בייצור ובתעשיות  המתקדמות שנמצאות בשלב ה-Scale בתחומי טכנולוגיות לוגיסטיקה, תחזוקה, ניתוח דאטה, חיישנים מתקדמים (Industrial IoT), קישוריות ותשתיות IoT, פתרונות ייצור מתקדמים, סייבר-סקיוריטי תעשייתי ועוד. 

אירוע השיא של התכנית יתקיים ב-9 ביולי בבאר שבע במשרדי SIBF, ובמרכזו תיערך תחרות פיצ'ים מול משקיעים ושחקני מפתח בתעשיית הייצור מאירופה ומישראל ומול חבר שופטים המורכב ממומחים בכירים. שש חברות הסטארט-אפ שיזכו בתחרות יקבלו פרס כספי בשווי של עד 2,500 יורו לטובת התנעת כניסתם לשוק האירופי והזמנה להשתתף ב-Road show במשך 3 ימים באיטליה הנחשבת לשוק התעשייה השני בגודלו באירופה עם 16% ממכירות הייצור התעשייתי ביבשת, במסגרתו יקיימו פגישות עם לקוחות פוטנציאליים. בין השאר, ייפגשו הזוכים עם איגודי החברות המובילות בתחומי המנועים והאריזה בבלוניה, בתחומי האלקטרוניקה, המכניקה והמתכות בברגמו ובתחומי התחבורה והחלל בטורינו.

במקביל לישראל, שתי תכניות BoostUp! 2023 נוספות מתקיימות גם באירלנד ובמזרח אירופה. כל החברות שיתקבלו לתכנית יקבלו סיוע ומנטורינג ממיטב המומחים של קהילת הידע והטכנולוגיה EIT Manufacturing. 

מנהל הפיתוח העסקי של EIT Manufacturing בדרום אירופה, ג'יאנלוקה גריפי: "מטרת התחרות במסגרת BoostUp! היא לבנות גשר בין ישראל ואירופה, מסלול מהיר להיכנס לשוק המוביל באיטליה ולייצר קשר עם כ-30 חברות בתוך שלושה ימים ולרשת השותפים של EIT Manufacturing מהתעשייה".

עדן דביר, מנהלת EIT Hub Israel,: "BoostUp התכנית מהווה הזדמנות נהדרת לחברות סטארט-אפ ישראליות לקבל דחיפה משמעותית ולהיכנס לשווקים חדשים באירופה, שמהווה מובילה עולמית בתחום הייצור המתקדם. אנחנו מאמינים שכל החברות שייבחרו וישתתפו  ירווחו מהחשיפה לחברות המובילות בתחום וושמחים להמשיך לתמוך בשיתופי פעולה בין חברות טכנולוגיה ישראליות לחברות אירופאיות".

EIT Hub Israel, השלוחה הישראלית של מכון החדשנות והטכנולוגיה של האיחוד האירופי (EIT), יוצרת סינרגיה בין קהילות EIT לבין האקו-סיסטם הישראלי כדי לתמוך בצמיחה של סטארט-אפים ולהגדיל את מספר הפרויקטים ושיתופי הפעולה בין האיחוד האירופי לישראל. ההאב הישראלי הוא חלק מהפלטפרומה הבינלאומית של EIT, הכוללת האבים מקבילים באקו-סיסטמים מובילים בעולם – דוגמת סיליקון ואלי.

להרשמה ופרטים >> https://lnkd.in/dvk6gtfS

אולי יעניין אותך

 חזרה ללימודים רשת iStore מאושר לשימוש ללא תמורה
 סקופ מחיר 149
 אורבך צילום שי פרנקו (2)
 כבודי, קרדיט - יחצ
 'דווקא עכשיו' - המהנדסים אינה שטרנברג ואמיר חדד מחברת היילו

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

BOSE - מחיר מומלץ לצרכן - 1490שח צילום באדיבות המותג (1)
 גלידה נינג'ה צילום יחצ
 ביבר הררי - למייל - צלמת לילך רז(5)
בכיר בחברה גדולה שעבר אירוע מוחי חמור יזכעובד בכיר בחברת גדולה נאלץ להפסיק את עבודתו בעקבות אירוע מוחי קשה שפקד אותו. עקב האירוע החלה חברת הביטוח שביטחה אותו בביטוח אובדן כושר עבודה, להעביר לו תגמולים חודשיים גבוהים. אך כעבור תקופה, ומבלי שחל שיפור במצבו של הבכיר, קבעה חברת הביטוח כי הוא יכול לשוב לעבודתו, והפסיקה באחת את תשלום התגמולים. בצר לו, פנה הבכיר לעורכת הדין לירון ביבר-הררי ממשרד עורכי הדין ביבר לקואה חייקין הררי, אשר הגישה תביעה נגד חברת הביטוח לביהמ"ש השלום בבת ים. על פי התביעה, התובע עבר אירוע מוחי שהותיר אותו עם מגבלות רפואיות משמעותיות. הוא סובל משיתוק חלקי בפנים, הפרעות בשמיעה ובראייה, כאבים והגבלות בתנועה, חוסר שיווי משקל, נפילות וקשיי דיבור, שפגעו ביכולתו לעבוד בתפקידו הקודם ולתקשר עם הסביבה. חרף המגבלות הקשות, חברת הביטוח הכירה באובדן כושר העבודה שלו רק במשך כשנה וחצי. לאחר מכן דחתה את תביעתו להמשך תשלום התגמולים, בטענה כי מצבו השתפר והוא מסוגל לחזור לעבודה. אל התביעה צורפה חוות דעת של מומחה ברפואה תעסוקתית, אשר בדק את התובע וקבע כי הוא אינו מסוגל לשוב לתפקידו הקודם וכי הוא סובל מאובדן כושר עבודה לצמיתות. לדברי עו"ד ביבר הררי, התנהלות חברת הביטוח מנוגדת לחוזה הביטוח ונעשתה שלא בתום לב. "התובע רכש כיסוי ביטוחי למקרה של אובדן כושר עבודה, וכעת, כשהוא זקוק לתגמולים המגיעים לו על פי הפוליסה, החברה מסרבת לשלם לו", ציינה. לאחר הגשת התביעה לבית משפט השלום בבת ים, הגיעו הצדדים להסכם פשרה. על פי ההסכם, ישולמו לתובע תגמולים בסך כ- 850 אלף שקלים, הכוללים פיצוי בגין אובדן כושר עבודה והוצאות משפט ושכר טרחת עורך דין. כבוד השופטת אידית קליימן-בלק מבית משפט השלום בבת ים אישרה את ההסכם ונתנה לו תוקף של פסק דין. לדברי עו"ד לירון ביבר-הררי: "אני שמחה על הפשרה שהושגה בסופו של דבר, לאחר שנאלצנו להגיש תביעה נגד חברת הביטוח. הפיצוי לו יזכה מרשי ודאי יסייע לו בהתמודדות עם המגבלות הקשות שנגרמו לו בעקבות האירוע המוחי בו לקה. מקרה זה מדגיש את החשיבות העליונה של העמידה על זכויות המבוטחים מול חברות הביטוח, במיוחד כאשר אלה בוחרות להתנער מחובותיהן". עו"ד לירון ביבר-הררי https://www.biber-law.co.il / עוסקת בתביעות סיעוד וביטוח, ומייצגת מבוטחים מול חברות הביטוח השונות. היא שותפה במשרד עורכי הדין ביבר לקואה חייקין הררי, העוסק בתביעות ביטוח, נזקי גוף ודיני עבודה.ה בפיצויי עתק לאחר מאבק ארוך מול חברת הביטוח