הנהלת שופרסל ועובדי מטה החברה קיימו את אירוע "תורמים אורזים" בשיתוף עם ארגון לתת, במסגרתו ארזו עובדי שופרסל 2,500 חבילות מזון עבור משפחות החיות באי ביטחון תזונתי.
פעילות זו, שמבוצעת זו השנה השנייה במסגרת הקמת אגף תקשורת ואחריות תאגידית, הינה חלק משיתוף פעולה נרחב בין שופרסל לבין ארגון לתת, הכולל, בין היתר, את מיזם הצלת המזון הגדול בישראל.
במהלך שנת 2023 ועד לחודש אוקטובר, נאספו והוצלו בכ-160 סניפי הרשת והמרכזים הלוגיסטיים, מוצרי מזון בשווי של כ-80 מיליון ₪.
האירוע התקיים במרכז הלוגיסטי של שופרסל בראשון לציון, והשתתפו בו מנכ"ל קבוצת שופרסל אורי וטרמן, הנהלת החברה, עובדי המטה ועשרות מעובדי החברה, לצד מנכ"ל ארגון לתת עו"ד ערן וינטרוב ועשרות מתנדבי העמותה.
מנכ״ל קבוצת שופרסל, אורי וטרמן: "שופרסל רואה עצמה חלק בלתי נפרד מהחברה הישראלית ובמיוחד בימים אלו. פעילות האחריות התאגידית של שופרסל היא חלק מהתרבות הארגונית של החברה ואנו גאים על השותפות ארוכת השנים עם ארגון 'לתת' בפרויקט הצלת המזון הגדול ביותר בישראל שמתקיים על בסיס שוטף ויום-יומי. שופרסל שמחה לתרום אלפי מארזי מזון שנארזו על ידי עובדות ועובדי החברה למען משפחות מעוטות יכולת".
מנכ"ל ארגון לתת, עו"ד ערן וינטרוב: "בייחוד בתקופה זו אנו רואים חשיבות עצומה ביצירת שותפויות אימפקט בין החברה האזרחית לבין המגזר העסקי ותעשיית המזון בכלל, ובפרט עם קמעונית המזון שופרסל. החיבור בין שופרסל לארגון לתת, מאפשר להציל ולאסוף מזון בשווי עשרות מיליוני שקלים בשנה, לערב מאות אלפי ישראלים בתרומה ובהתנדבות, ולהעניק סיוע לאלפי משפחות שחיות במצוקה כלכלית, במחסור ובעוני".