היקבים קסטל ורזיאל משתפים פעולה עם יקב רקנאטי באירוע סוף בציר משותף
שיתקיים ביום שישי ה8 בנובמבר, בין השעות 10:00-15:00 ביקב קסטל, בהרי יהודה.
באירוע ייהנו האורחים מיין חופשי ללא הגבלה ולצידו פיצות באפייה במקום, סלטים ופלטות של גבינות מבית "פיצה הביתה" מעוטף עזה אשר נאלצו לעבור לאזור השרון מתחילת המלחמה.
דוכני קינוחים, מאפים וגלידות ייחודיות של "סטודיו ג'לאטו".
על המוזיקה באירוע יתקלט "DJ LIL OR" אשר יגיע עם עמדת תקליטים "רטרו סטייל" שבה האורחים בוחרים איזה תקליטים הם רוצים שיושמעו.
כחלק מהאירוע, תינתן לאורחים הזדמנות לטעום טעימה בלעדית מהבציר החדש של שנת 2024,
וכמובן לרכוש בקבוקי יין בעמדות מכירה ייעודיות של שני היקבים.
עלות כרטיס הכניסה לאירוע 120 ₪ וכוללת יין חופשי לאורך כל האירוע.
*דוכני האוכל בתשלום נוסף
לינק להזמנת כרטיסים:
https://ontopo.com/he/il/page/82340042?source=google
יח"צ יקב קסטל ורזיאל – שריי הרט, "זאביק דרור אסטרטגיה תקשורתית" 050-3310703
יח"צ יקב רקנאטי – אורנה בן חיים יחסי ציבור 052-4488383
אודות יקב קסטל
יקב קסטל הינו יקב משפחתי השוכן בהרי יהודה, בואכה ירושלים. ההיסטוריה, כמו גם הגתות העתיקות החצובות בסלע, מלמדות כי כבר בעבר הרחוק הייתה כאן דרך יין מקראית. הייתה זו האינטואיציה שהובילה את אלי בן זקן לטעת בשנת 1988 את חלקת הכרם הראשונה, ובכך להפוך לחלוץ האזור המחדש את המסורת העתיקה. בשנת 1992 נבצרו הענבים לשש מאות בקבוקי היין הראשונים. מאז ועד היום, העיקרון המרכזי המלווה כל שלב ושלב ביצירתנו הוא איכות נטולת פשרות.
בשנת 2015 עבר יקב קסטל למשכנו החדש ביד השמונה לאחר למעלה מ- 20 שנות פעילות ברמת רזיאל. עם התבססות היקב ביד השמונה, ניתנה לנו ההזדמנות לחזור למקורות ולברוא מחדש. ביקב רזיאל אנו מתנסים בזנים חדשים לנו ובשיטות יינניות נוספות, ממשיכים לחפש הרמוניה, איכות ואת הניחוח המיוחד של הטרואר שלנו. זהו חלק ממסע משפחתי רב-דורי של למידה, התנסות וחופש יצירתי.
אודות יקב רקנאטי
יקב רקנאטי הוקם בשנת 2000 בעמק- חפר על ידי לני רקנאטי ואורי שקד. בשנת 2022 הועתק היקב למבנה חדש וייחודי, במרום הגליל, כשאחת המטרות היתה להתקרב לכרמים רבים של היקב שממוקמים בגליל ובגולן ולהיות מוקפים בנופים עוצמתיים ופתוחים. היקב החדש בנוי על צוק, משקיף על הגליל, עמק החולה, החרמון ועמק דישון – אזור חקלאי רווי בחקלאות מפותחת ונוף עוצר נשימה. מטרתם הייתה הקמתו של יקב חדש אשר יפיק יין ישראלי איכותי ומקורי. פילוסופיית היקב מכוונת ליצירת יינות מקומיים ומקוריים, יינות שיבטאו בצורה הטובה ביותר את אקלים המקום, האדמה ואת שנות הבציר. את תהליך הפקת היין מוביל היינן קובי ארביב המאמין בהתאמת הזנים הים-תיכוניים לאקלים הארץ-ישראלי. ליקב כרמים באזורי הגידול האיכותיים ביותר בארץ, והוא מגדל בהקפדה יתרה זנים ים תיכוניים יחודיים, כגון: פטיט סירה, מרסלאן וקריניאן, זנים מקומיים (מראווי) וכל זאת במקביל לגידול זנים בינלאומיים קלאסיים, כגון: קברנה סוביניון, סוביניון בלאן, שרדונה וזנים אחרים.
היקב גאה על הישגיו חסרי התקדים השנים האחרונות, הן בזירה המקומית והן בזירה הבינלאומית. אך אינו נח על זרי הדפנה וממשיך לטפח כרמים חדשים, לבצע מחקרים בתחום החקלאי והיינני, והחשוב מכל – להפיק יין באהבה גדולה, תוך שאיפה לשיפור מתמיד ולביטוי מיטבי של הטרואר הארץ ישראלי הנפלא העומד לרשותנו.