"מולטילוק" פתחה חנות קונספט למוצרי נעילה ובטחון

חברת "מולטילוק", בשיתוף אלדד זאליכה בעל חנות "בית המנעול והמפתח", פתחו בימים אלה חנות קונספט יחודית בתל אביב ברחוב אבן גבירול למוצרי נעילה וביטחון של ענק המיגון השבדי "אסא אבלוי".



חנות הקונספט של "מולטילוק" בתל אביב הינה החנות השנייה של החברה. החנות הראשונה נפתחה בראשל"צ לפני כשנה.



שמעון שקל, מנכ"ל חברת "מולטילוק" מציין, שבחנות "מולטילוק" שנפתחה בתל אביב ישווק סל פתרונות מלא למיגון- צילינדרים לדלתות כניסה, מנעולי תלייה, מנעולים ביומטריים, ומגוון רחב של פתרונות נעילה מתקדמים אלקטרו מכניים ומנעול הנעילה החדש "MT5 Top Security" .


הכוונה בחנות הקונספט היא לחשוף לצרכנים בכל מגזרי השוק את כל מגוון מוצרי החברה; חברות מסחריות כמו בנקים, חברות ביטוח, משרדים, וכמובן גם ללקוחות פרטיים. הצגת כל מגוון המוצרים מאפשרת לחברה לקבל את המשוב הנכון והמהיר למוצרים החדשים. חנויות כנ"ל מתאפשרות רק בשיתוף מלא עם הבעלים, שהם מפעילי החנות.


קונצרן המיגון "אסא אבלוי המעסיק כ-30,000 הינו חברת המנעולים הגדולה בעולם וגודלה כפול מזה של המתחרה הגדולה ביותר. המחזור השנתי של "אסא אבלוי" הינו כ-3.5 מיליארד אירו.



שמעון שקל מוסיף, שבחנות יש קונספט קמעונאי חדש ויחודי בתחום מוצרי הביטחון , למעשה זוהי "one stop shop" של ביטחון והצרכן יוכל למצוא כאן מגוון אדיר של פתרונות מיגון.



בכוונת החברה לפתוח לפחות עוד שתי חנויות קונספט נוספות בשנה הקרובה.

אולי יעניין אותך

IMG-20240414-WA0023
ליאור לייבל מנהל מרחב צפון אלדר משכנתאות קרדיט אוהד עשור
קבוצת SQLink מגייסת עובדים חדשים ומשיקה קמפיין חבר מביא חבר (1)
הדמייה קפה קפה טרמינל 3 נמל התעופה בן גוריון
Roy Fridman headshot_C2A
כנס המיקסי שנת 22

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

מוקאפ
חנויות ספורט
שולחן קינוחים