מאמא עוף בקמפיין חדש לשניצל תירס V עוף

מאמא עוף, יצרנית ומשווקת מוצרי העוף והשניצלים המוכנים הגדולה בישראל, עולה בקמפיין טלוויזיה שמטרתו לתמוך ולחזק את סדרת מוצרי התירס ועוף. הקמפיין בניצוחה של ג' יפית עולה בהשקעה של 2.8 מיליון ₪.



בסרט הפרסומת מכריזה מאיה ישעיהו "תירס תירס" ובנה מתלהב, מתייצב לידה ודורש תירס. מאיה מרוצה מהתגובה של בנה ומתוודה כי הוא משתגע על שניצל תירס ועוף של מאמא עוף. את הפרסומת מסכמת ג' יפית באומרה "הוא יודע שזה תירס, את יודעת שזה עוף".



את מוצרי תירס ועוף השיקה מאמא עוף לאחר שזיהתה את פוטנציאל הטמון בשילוב השניים. התירס הינו הדגן האהוב ביותר על הילדים והחזה עוף המהווה מקור לחלבון מלא באיכות גבוהה ומרכיב חשוב בתפריט היומי. בעקבות הביקוש למוצרי תירס ועוף, הרחיבה מאמא עוף את הסדרה וכיום היא מציעה 3 מוצרי תירס ועוף: שניצל תירס ועוף, כוכבי תירס ועוף ואצבעות תירס ועוף, כאשר היד עוד נטויה.



שוק מוצרי העוף המוכנים עומד מתחילת השנה על מחזור מכירות של כ- 243 מיליון שקלים כאשר על השוק חולשת מאמא עוף של תנובה המחזיקה בכ- 62%* נתח שוק.



*על פי נתוני סטור נקסט ינואר- אוקטובר (כספי).

אולי יעניין אותך

יאיר ניצני בקמפיין עיגול לטובה עבור המרכז לחיילים בודדים על שם מייקל לוין - צילום
HW150-BP14986ES8
מיץ פירות הדר בתוספת ויטמין סי פרימור צילום עמית שטראוס
Aktivia aktuelle Version 27.2.13
326829521_575297084091424_2739254424070645283_n_1736148176872

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

יאיר ניצני בקמפיין עיגול לטובה עבור המרכז לחיילים בודדים על שם מייקל לוין - צילום
נגה גלנצר - צילום באדיבות המצולמת
שלי זהבי, בעלים משותפים בקבוצת פיט האוס ומאיר קנר מנכל חטיבת הספורט קבוצת תמוז קרדיט רום תייר