מטריקס השלימה יישום מערכת ERP ופורטל ארגוני מבוססי מערכת "תפנית" ב–HOT-STOP

חטיבת מערכות עסקיות במטריקס השלימה פרוייקט ליישום מערכת ERP תפנית ואת מודול הפורטל הארגוני של המערכת בחברת HOT STOP החברה המשווקת את שירותי הטלויזיה והתקשורת של חברת HOT בנקודות מכירה בקניונים ברחבי הארץ.



מערכת ה- ERP תפנית מסייעת לחברת HOT STOP בביצוע תהליכים מרגע ההזמנה של חבילות טלויזיה, אינטרנט וטלפוניה ועד ההתקנה בבית הלקוח.



במסגרת הפרויקט פיתחה מטריקס פורטל ארגוני המותאם לצרכי חברת HOT STOP.


הגישה למערכת, לעדכונים ולמידע מבוצעת דרך הפורטל בו ניתן לעדכן מידע חדש או להתעדכן במידע.



HOT STOP משתמשת במודולים הפיננסי, הלוגיסטי וה- CRM. באמצעות המודולים מבצעים בחברה בין השאר את הניהול והמעקב אחר המכירות, ניהול מלאי, ניהול שכר עידוד ועוד. תפנית מתממשקת למערכות התפעוליות של חברת HOT, כולל סטאטוס ההתקדמות לצורך מעקב נציג המכירות.



בשלב הבא תיישם HOT STOP מודול ארכיב לניהול כל המסמכים והצרופות לעסקה, מודול זה עשוי לחסוך לחברה בהוצאות הארכיב וניהול הניירת בנקודות המכירה.



לדברי גיל בן דורי, מנכ"ל HOT STOP, "מערכת תפנית נבחרה כמערכת התפעולית שלHOT STOPבשל המודולים המתקדמים המתאימים לארגון משווק כמונו ומאפשרים לנו לנצל את המערכת להשגת צמיחה לחברה. המערכת מספקת לעובדים חווית משתמש והרגשה כי הם עובדים עם מערכת המתקדמת כל הזמן מחדש. מצאנו במטריקס צוות גמיש ודינאמי, אשר איפשר לנו לבצע יישום והטמעה מהירים של מערכת פשוטה ואינטואיטיבית לשימוש".



לדברי שרון לוי, מנהל הפרויקט, חטיבת מערכות עסקיות, מטריקס, "תפנית נבחרה על ידי HOT STOP בשל הניסיון הרב וההתמחות שלנו בעבודה עם גופים קמעונאיים המשווקים מוצרים ברחבי הארץ, דוגמת דינמיקה רשת חנויות תקשורת, שקם אלקטריק ועוד".

אולי יעניין אותך

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

מוקאפ
חנויות ספורט
שולחן קינוחים