קניון הדר בירושלים פותח לראשונה בעיר חנות עודפים של מותג הספורט אדידס. מדובר בסניף אאוטלט המשתרע על שטח של 500 מ"ר, וכולל את כל הקטגוריות של אופנה וספורט לנשים, גברים וילדים במחירים אטרקטיביים.
החנות החדשה תציג את שלל המוצרים של המותג במחירים אטרקטיביים לתושבי ירושלים והסביבה. בין היתר ניתן יהיה למצוא היצע רחב של ביגוד חורף מעודפים של עונות קודמות בהנחות משמעותיות וכן גם ביגוד הקיץ שמתומחר במחירים מפתיעים במיוחד. בחנות קיימת גם מחלקת הנעלה המתומחרת במחירים נמוכים משמעותית.
לדברי אייל סקוזה, מנכ"ל קניון הדר בירושלים: "לקראת השנה החדשה חנות אדידס מצטרפת לגל ההתחדשות בקניון. בקרוב יפתח בקניון חנויות בקונספט החדשני של המותגים הבינלאומיים טימברלנד ונאוטיקה, הפתיחה של חנות מאניה ג'ינס MG וחנות NOIZZ בגדי ילדים מעוצבים".