Dippin' dots, הגלידה הקרה ביותר בעולם נוחתת בישראל

Dippin' dots, המיוצרת בתוספת חנקן נוזלי בהקפאה עמוקה ביותר, מכילה פחות אוויר מגלידות רגילות והמראה שמתקבל הוא מיוחד במינו: כדורים קטנטנים של גלידה העשויה ממוצרים טריים במגוון רחב של עשרות טעמים ושילובים , ביניהם גלידה חלבית, גלידת סורבה בטעמי פירות אקזוטיים ואף גלידה מופחתת שומן ללא תוספת סוכר או על בסיס יוגורט.



להמצאה הייחודית הזו אחראי מייסד Dippin' dots , קורט ג'ונס, מיקרוביולוג, אשר בעצם המציא ב-1988 מחדש את אחד התענוגות המוכרים ביותר בעולם, הגלידה, ושינה את הדרך בה העולם נהנה ממנה, כאשר הוא משתמש בדרך מדעית ובשיטת הקפאה עמוקה כדי ליצור מוצר איכותי בסטנדרטים גבוהים ביותר.



לחברה, שמרכזה בקנאטקי-ארצות הברית, יש 1,500 נקודות מכירה בארה"ב בלבד ומפעלים לייצור גלידה הפרושים ברחבי עולם, מקנדה, דרך דרום קוריאה ודרום אמריקה, ועד אוסטרליה, וכעת גם בישראל.



חברת DOTS ISRAEL קיבלה את הזיכיון למותג במזרח התיכון ותעבוד יחד עם חברת "גלידת העתיד בע"מ לשיווק והפצה של גלידת Dippin' dots בישראל . את הזיכיון קיבלה החברה מידי החברה האמריקאית DIPPIN DOTS GLOBAL והם מנהלים בימים אלה מגעים מסחריים עם זכיינים המבקשים לקבל זיכיון ולהוות חלק מהרשת ומהצלחתה גם בישראל.



דרך השיווק של Dippin' dots היא באמצעות דוכנים צבעוניים וגלידריות מעוצבות בסגנון עתידני, כאשר העיצוב המיוחד הוא חלק בלתי נפרד מחוויית האכילה של הגלידה הקרה ביותר בעולם. הדוכנים מוצבים בקניונים, בפארקי שעשועים, באירועים המוניים, פסטיבלים ובמקומות ציבוריים שוקקים.

אולי יעניין אותך

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

יאיר ניצני בקמפיין עיגול לטובה עבור המרכז לחיילים בודדים על שם מייקל לוין - צילום
נגה גלנצר - צילום באדיבות המצולמת
שלי זהבי, בעלים משותפים בקבוצת פיט האוס ומאיר קנר מנכל חטיבת הספורט קבוצת תמוז קרדיט רום תייר