JMG מתרחבת לישראל

חברת הפרסום והמדיה JMG (The Jewish Media Group) מרחיבה את פעילותה בישראל. החברה, אשר בעליה מתמחים בתחום משנת 2001 מפעילים סניפים בקליפורניה ובניו יורק, הקימה את משרדיה באזור העסקים של פתח תקווה. JMG מתמחה בפרסום ושיווק ממוקד באונליין והיא החברה המובילה בעולם בפניה ישירה לקהל היהודי בעולם, הדובר אנגלית. החברה בישראל תשמש גם את JMG בהתרחבותה לתחום הפרסום במדיות המודפסות. על הפעילות בישראל יפקח דני גווירץ, שותף מנהל ב-JMG ואת הפעילות תנהל אמנדה קופרמן, שבתפקידה האחרון כיהנה כסמנכ"ל קבוצת הג'רוסלם פוסט.



חברת ה- J MEDIA GROUP הינה החברה המובילה בעולם בתחום שירותי הפרסום ושיווק באינטרנט לשוק היהודי. החברה מספקת שירותים טכנולוגים ושיתופי פעולה אסטרטגיים ליותר מחמישים אתרי תוכן לקהל היהודי, בהם ג'רוסלם פוסט, ערוץ 7, הארץ, Timesofisrael.com ועוד. לצד אספקת שירותי פרסום ושיווק למאות מפרסמים בהם חברת התעופה אל-על, לופטהנזה, M&M, חברת סוני, ביה"ח רמב"ם, אלדן,NYUאונברסיטת ,הטכניון, יד ושם, ה JNF ועוד. לחברה דאטה בייס מפולח ועמוק על קהל היעד, ביותר מ-47 אלף קטגוריות שונות וגישה למעל 1,500,000 כתובות דוא״ל מפולחים גם כן.



״תודות למערכות יחסים עם כל אתרי התוכן המובילם באנלית ותודות לפיתוחים טכנולוגיים בלעדיים של ה JMG , אנו מעריכים כי לחברה גישה למרבית מבתי האב היהודיים הדוברי אנגלית בעולם״ אומר ג'ס דולגין, מנכ"ל ומייסד ה Jewish Media Group . רמת החדירה הגבוהה לקהל היעד בתוספת יכולות פילוח מאוד מפורטות על מגזרים שונים הכוללים בין היתר גיל, רמת הכנסה, השכלה, מצב משפחתי, דפוסי פילונטרופיה, דפוסי קניה ועוד, מאפשרים לנו לעלות את שיעור ההמרה (ROI) בקרב קהל היעד.



"אנו למעשה חברת פרסום ממוקדת טכנולוגיה. אנו פיתחנו בעשור האחרון טכנולוגיות שמאפשרות לנו לשפר את ביצועי הקמפיינים דרך מעקב ואופטימיזציה של כל קמפיין בזמן אמיתי עם אפשרות לשנות ולשפר את הקמפיין בזמו אמת בעודו באוויר" אומר דולגין,



כחברה הפעילה בעולם היהודי בכלל, ובישראל בפרט,היה לנו חשוב לפתח את הנציגות האקטיבית בישראל. בעוד שחלק נכבד של לקוחותינו נמצאות בישראל, עיקר הפעילות שלהן נמצא מעבר לים. היכולת האדירה של JMG להגיע לקהל זה, היא זו שהפכה את החברה למובילה בתחומה בעולם".



"לאתרי האינטרנט אשר איתם עובדת JMG מעל 600 אלף מבקרים יחודיים ביום המייצגים את אב הטיפוס של הגולש היהודי הדובר אנגלית באינטרנט", מוסיפה אמנדה קופרמן. "פניה ממוקדת לקהל זה מסייעת הן בגיוס תרומות למטרות פילנטרופיה והן בקידום מהלכים עסקיים. ניתוח של קהל היעד מגלה כי המבקרים באתרים אלו הינם ברובם אמידים, משכילים, בעלי השפעה בקהילות יהדות ארה"ב ואירופה וידועים כפילנטרופים וכמשתמשים המרבים לבצע עסקאות רכש ופעילים באינטרנט".

אולי יעניין אותך

danon10
allmarketing83
shilot1
torgi7
torgi1
annyt7

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

יאיר ניצני בקמפיין עיגול לטובה עבור המרכז לחיילים בודדים על שם מייקל לוין - צילום
נגה גלנצר - צילום באדיבות המצולמת
שלי זהבי, בעלים משותפים בקבוצת פיט האוס ומאיר קנר מנכל חטיבת הספורט קבוצת תמוז קרדיט רום תייר