Nespresso ישראל, החברה המובילה בתחום הקפה והקפסולות, מוסיפה ל 21- התערובות הקבועות שלה את תערובת מקור טהור- Bukeela: תערובת קפה חדשה החושפת תווים פראיים ומפתיעים בעלי ניחוחות עציים.התערובת החדשה הינה בדרגת עוצמה 3 בסולם של Nespresso.
מומחי הקפה של נספרסו בחרו במספר מדינות דגל המגדלות קפה ליצירת תערובת מקור טהור, כאשר כל אחת מהתערובות קשורה עמוקות לארץ המקור ומשקפת את אופי המדינה, האקלים והטעמים הייחודיים לה. בלב נופה העשיר של אתיופיה, מקום הולדתו של הקפה, יצרו מומחי הקפה של נספרסו את תערובת המקור הטהור החדשה והייחודית:Bukeela ka Ethiopia. התערובת מצטרפת לשלושת התערובות ממקור טהור של נספרסו- רוסאביה דה קולומביה, דולסאו דו ברזיל ואינדירה מהודו.
תערובת Bukeela הינה תערובת עדינה המועשרת בארומה של פריחה עדינה. המומחים של נספרסו שילבו 2 סוגים של פולי ערביקה עם אופי ופרופיל ארומטי שונה.הראשונה היא מקור של התווים הפרחוניים העדינים המזכירה את פרח היסמין: ערביקה שטופה מאזור סידאמה שבדרום אתיופיה בו מגדלים במשך דורות פולי קפה. השנייה היא ערביקה הפורחת באופן טבעי עמוק ביערות בני אלפי שנים במחוזות המערביים השופעים של אתיופיה.פולים אלו מיובשים בשמש, אינם שטופים וטכניקה זו חושפת את הטעם העמוק והפראי של תערובת ה- Bukeela.
הקפה המתקבל מהתערובת של שני סוגי הערביקה הייחודיים מתבטא בטעמים פרחוניים וקטיפתיים ומשתלב נפלא עם קמצוץ חלב או כקפה לאטה, ההופך את התערובת לחלקה ובעלת גוף מלא יותר וחושפת תווים נוספים של קרמל וביסקוויט מתוק מבלי לאבד את אופייה הפירותי. לחוויית טעם מושלמת מומלץ להתענג על הקפה מספל pixie בצבע של תערובת הבוקילה.