רשת "נאטורפיל" משיקה, שיטת תשלום מהפכנית – בה משלם הלקוח רק סכום חלקי במעמד רכישת סדרת הטיפולים והיתרה משולמת בעת מימוש הטיפולים, בהתאם לכמות הטיפולים שנצרכו בפועל.
בשיטה זו, נהנה הלקוח ממחיר מוזל של סדרה, הנמוך ממחיר לטיפול בודד, לצד צמצום משמעותי, של הסיכונים הכרוכים בתשלום מלא מראש, לטיפול האורך לעיתים שנתיים ויותר.
בן אור, מנכ"ל נאטורפיל אומר: " נאטורפיל הינה הרשת היחידה בישראל, המאפשרת רכישה של סדרת טיפולים בשיטה זו, כאשר מתקיימים כל המרכיבים הנחוצים לקבלת תוצאה קלינית טובה, במינימום חשיפה לסיכונים, במחיר מוזל של סדרת טיפולים שלמה".
לדבריו: "המהלך החדש, נובע מהלך רוח ההולך וגובר בקרב לקוחות, החוששים לקשור את גורלם עם חברות שונות, המעניקות טיפולים אסתטיים מתמשכים. לכן, על מנת להבטיח קיום של סדרת טיפולי הסרת שיער רציפה, מומלץ לבצע את הטיפולים במכון אחד, המתמחה בשיטת הלייזר, המתבצעת ע"י רופא / אחות מיומנים ולא "לנדוד" לטיפולים בודדים בין המכונים השונים".
"הסיבה לחשיבות המשכיות הטיפולים במכון אחד, הנה רישום בתיק המטופל, שמציין את העוצמות שבהם טופל, התגובות לטיפול וכדומה" מוסיף בן אור "על מנת לאפשר המשך טיפול באותו סוג מכשיר ובעוצמות הנדרשות, בהתאם לקצב התקדמות הטיפול, כמו גם, קיום ביקורות תקופתיות של הרופא המטפל, לקבלת אינדיקציה על התגובות, בהסתמך על ממצאי התיק הרפואי".
לדבריו: "לאחרונה, אנו עדים לכך, שחברות רבות בתחום הסרת השיער בלייזר, נקלעות לקשיים ונסגרות, בעיקר בעקבות הבטחת טיפולים ללא הגבלה, עד לתוצאה שלא תמיד מוגדרת כראוי, או קשיים הנובעים מניהול פיננסי לקוי בתחום הסרות השיער, בשל "שיכרון" תזרימי, הנובע מהשיטה המקובלת כיום לרכישת סדרות טיפולים, היינו, קבלת הסכום עבור כל הטיפול במעמד הרכישה ופריסת טיפולים לשנתיים ומעלה, תהליך היוצר אצל בעלי העסקים, תחושה של רווח תזרימי מיידי, מבלי להפריש את הסכומים הנדרשים בכדי לייצר את הטיפולים בעתיד".