"סודה -קלאב" תשווק לראשונה מכשירי סודה ל"אוהבי הגאדג'טים"


חברת "סודה-קלאב" המתמחה בייצור ושיווק מכשירים ביתיים להכנת משקאות מוגזים ובשיווק סירופים, מתרחבת. החברה הודיעה היום כי תשווק לראשונה מכשירי סודה בחנות האלקטרוניקה בסקאל דיוטי פרי הנחשבת לחנות הגאדג'טים הגדולה.



מהנהלת החברה נמסר כי מדובר בשיווק מוצר יוקרתי המתאים לשימוש בבית ובמשרד. "בסקאל דיוטי פרי המוצר ישתלב ליד מכונות הקפה כחלק מתרבות שתיית קפה משובח עם סודה הנהוג בעולם ותופס תאוצה בישראל", אומרים שם.



לדברי ורדה שוהם מנכ"ל חברת "סודה- קלאב", "באמצעות הכניסה לסקאל דיוטי פרי אנו חושפים את מוצרי החברה לקהל יעד פוטנציאלי במחירים אטרקטיביים (ללא מ.ע.מ)."



במסגרת ההתרחבות תשווק "סודה- קלאב" את מוצרי הדגל של החברה הכוללים את מכשיר הסודה "פינגווין" שעוצב באירופה ואת מכשיר סודה-קלאב "דיזיין" בעל עיצוב חדשני ומודרני.



אולי יעניין אותך

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

מוקאפ
חנויות ספורט
שולחן קינוחים