"זמן אמיתי", בית הספר לברמנים, ויקבי רמת הגולן, המובילים את תרבות היין בישראל, יוצאים במיזם חדש, במסגרתו יוקם, לראשונה בישראל, ביה"ס מקצועי למלצרים ולתרבות האירוח תחת השם Waiters. מתוך סקר שנעשה בקרב מסעדנים, בעלי ברים, בעלי בתי קפה ועוד, עולה הצורך הממשי למלצרים איכותיים, מיומנים, בעלי הכשרה מקצועית וידע בנושאים כגון: יין, אלכוהול, תודעת שירות ויכולת מכירה.
ביה"ס יוקם במשותף על ידי זמן אמיתי – ביה"ס לברמנים ותרבות השתייה, ועל ידי יקבי רמת הגולן. החיבור בין שני הגופים הללו מבטיח מקסום איכותי של המיזם החדשני.
בנצי אלישע, מנהל אגף השיווק של יקבי רמת הגולן: "כיקב מוביל, החורט על דגלו את עידוד תרבות היין בישראל, מצאנו לנכון להיות שותפים למיזם החדש, ראשון מסוגו בארץ, אשר ישפיע על כל ענף האירוח בשוק הישראלי. אנו מאמינים שהכשרת אנשי מקצוע בתחום המלצרות תתרום לשגשוג תרבות היין והאוכל בישראל ותציע ללקוחות שירות איכותי יותר ".
לדברי יואב סוכרי, בעלים בית הספר לברמנים 'זמן אמיתי': בישראל של 2006 , בה הגיעו המסעדנות והאירוח לרמת איכות גבוהה מאוד, עדיין נאלצים מעסקים להתפשר ולהעסיק מלצרים שאינם בעלי הכשרה מקצועית, והינם חסרי הידע הדרוש למלצרות מקצועית. התוצאה: כוח אדם שרמתו המקצועית נמוכה, הן מבחינת הידע העיוני והן מבחינת תודעת השירות ויכולות המכירה שלו. היעד המוצהר של בית הספר למלצרים הנו לתת מענה ל"ואקום" אדיר שקיים בכוח האדם בשוק המלצרות והאירוח".
Waiters– ביה"ס למלצרים ולתרבות האירוח, ינוהל ע"י 'זמן אמיתי' ויקבי רמת הגולן, עם מיטב המרצים מתחום היין והמסעדנות. לזמן אמיתי חברת השמה 'וורקוהוליק', אשר תסייע לבוגרי הקורס במציאת עבודה לאחר סיומו. Waiters יחל לפעול בחודש יולי 06.