בשלב הראשון יושקו שני מוצרים חדשים: נקניקיות עוף ונקניקיות חריפות, שתיהן מכילות 12% חלבון.
זוהי הפעם הראשונה שמשווקות בישראל נקניקיות ללא חומרים משמרים כלל והן היחידות מסוגן בארץ. לאחר פיתוח ארוך ומורכב, שכלל השקעות משמעותיות בציוד ייעודי ובידע טכנולוגי, ומחסומים רגולטוריים, הצליחה החברה לייצר נקניקיות איכותיות, עסיסיות וטעימות, ללא גלוטן, ללא סוכרים, ללא תוספת מונוסודיום גלוטמאט וכאמור, ללא חומרים משמרים כלל. הסדרה החדשה עברה מבחני טעם בקרב הורים וילדים והתוצאות מצוינות, אין כל פגיעה בטעמן של הנקניקיות החדשות ביחס לנקניקיות הרגילות המשווקות כיום.
תמיר דגן מנהל השווק של "מעדני יחיעם: "בעקבות ההתפתחויות שחלו בשוק והתחזקות מגמת הבריאות בארץ ובעולם, השקנו סדרת נקניקיות חדשות המיוצרות ללא תוספת חומרים משמרים כלל, באמצעות פיתוח מיוחד הבלעדי ליחיעם".