"נאוטיקה" מעניקה חסות לצוות השייטים האולימפיים אודי גל וגידי קליגר

מותג האופנה האמריקאי, הבינלאומי, "נאוטיקה", חתם בימים אלה על הסכם חסות עם השייטים האולימפיים, אודי גל וגידי קליגר,המייצגים את ישראל באולימפיאדת 2008, שבמסגרתו "נאוטיקה" תלביש אותם בבגדי המותג.

רשת נאוטיקה העולמית נותנת חסות לנבחרות השייט של ארה"ב וסין. הסכם החסות בן השייטים הישראליים לבן נאוטיקה
הינו הסכם ייחודי ויוצא דופן , כאשר נאוטיקה אימצה צוות אחד של שייטים ולא נבחרת שלמה.

אודי גל (29) וגידי קליגר (28), צמד השייטים הישראליים, הינם מהצוותים הבודדים בעולם, שמסיימים באופן קבוע, בראש הצמרת העולמית: ב-3 השנים האחרונות לקחו את המקום השלישי, באליפות העולם וכעת, הם בדרכם לאולימפיאדת בייג'ין 2008.

מנהל מותג "נאוטיקה", תומר ביטרמן: ""נאוטיקה שמחה לתמוך ולעודד את צמד השייטים, המסתמנים, כמועמדים מובילים למדליה אולימפית בבייג'ין. "נאוטיקה" כמותג המזוהה עם עולם השייט, בחרה לתת חסות לצמד השייטים, , אשר נובע מהחיבור הטבעי והמושלם בן ענף ספורט השייט לבן ערכי המותג. נאוטיקה תעשה, כל שביכולתה, על מנת להקל ולתמוך בצמד השייטים בדרכם אל מטרתם האישית והלאומית ומאחלת להם הצלחה רבה".

אולי יעניין אותך

גיא קצוביץ ושירי וקס צילום באדיבות גוטפרנדס
Let's TALK about it! המלכה איליזבת יערה קידר
IFA_B
הרציף 1_ קרדיט צילום - יעל צור
פרס הסביבה 2023 של יוניון מוטורס- טויוטה ישראל

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

יאיר ניצני בקמפיין עיגול לטובה עבור המרכז לחיילים בודדים על שם מייקל לוין - צילום
נגה גלנצר - צילום באדיבות המצולמת
שלי זהבי, בעלים משותפים בקבוצת פיט האוס ומאיר קנר מנכל חטיבת הספורט קבוצת תמוז קרדיט רום תייר