"SPICES כלים וטעמים", רשת המרכזים הקולינריים מרחיבה את פעילותה ומשיקה לראשונה בישראל CHARCUTERIE – בוטיק של נקניקי גורמה ומוצרי בשר איכותיים. בוטיק מסוג זה נפוץ בכל רחבי אירופה, בעיקר בצרפת ובאיטליה, שבהן ניתן למוצאו בכל קרן רחוב.
בשלב זה הוקם ה-CHARCUTERIE בסניף החדש של "SPICES כלים וטעמים", במתחם איזור התעשייה ביהוד-סביון. במהלך השנה ייפתחו בוטיקים זהים גם בסניפים הוותיקים של הרשת, בהדר-יוסף בתל-אביב ובביל"ו סנטר שבצומת ביל"ו.
הקמת ה-CHARCUTERIE היא פועל יוצא מהחלטת הנהלת הרשת להקים בתוך הסניפים מתחמי אוכל מתמחים בנוסח אירופי במתכונת של חנות-בתוך-חנות. בשלב ראשון הוקם ה- FROMAGERIE, חנות גבינות יוקרתית המציעה יותר מ-120 גבינות ממחלבות בוטיק בארץ ובעולם. לאור ההצלחה הגדולה של ה- FROMAGERIE הוחלט להקדים את הקמת ה-CHARCUTERIE ולהשיק את הקונספט החדש עם פתיחת הסניף השלישי של הרשת.
בהקמת הסניף ביהוד, הכולל את ה-CHARCUTERIE הראשון, הושקעו כשני מיליון שקל. לכשתושלם הקמת ה-CHARCUTERIE ביתר הסניפים מתכוונת הנהלת "SPICES כלים וטעמים" להשיק מתחם אוכל נוסף בניחוח צרפתי: BOULANGERIE – בוטיק לחמים ומאפים הנאפים במקום.
מיקי ביטרמן, מבעלי הרשת מרה היום כי "שיתוף הפעולה עם זילבר מאפשר לנו להתקדם לכיוונים חדשים ולפתח מוצרים בהתאמה לטעם הלקוח. לצד מכירת המוצרים יתקיימו בחסות ה-CHARCUTERIE ערבי טעימה וסדנאות שונות בנושא עישון בשר, הכנת נקניקים ונקניקיות וכדומה. הסדנאות ייערכו בשלב זה במרכז ההדרכה הקולינרי בסניף יהוד, שהוקם בשיתוף פעולה עם חברת 'שולטס', המתמחה בייצור מוצרי חשמל מתקדמים למטבח."