חברת "מעדני מיקי", יצרנית הסלטים ומוצרי הדגים המובילה בישראל, מציעה מגוון פתרונות מוצרי דגים ייעודיים לשוק המוסדי. החברה השתתפה בתערוכת "קולינרי 2015" (CULINARY) – תערוכת המזון לענף המוסדי בישראל, אשר נערכה בשבוע שעבר במרכז הכנסים במלון דן פנורמה בתל אביב. "מעדני מיקי" הציגה את מבחר מוצריה לקהל המוסדי, בהם סלטי הטחינה והחומוס זוכי מבחן הטעימה הארצי ופיתוחים חדשים בתחום מעדני הדגים.
זוהי השנה השלישית שתציג "מעדני מיקי" בתערוכת קולינרי, המרכזת אליה את מיטב אנשי המקצוע מתעשיית המזון בישראל בהם מסעדנים מובילים, שפים, מלונאים, מנהלי מזון ומשקאות, קונדיטורים, קנייני מזון ועוד.
לדברי שולי חן, מנהל השיווק והייצוא של "מעדני מיקי", החברה מייצרת ומשווקת כיום מעל ל-60% מתוצרתה עבור הענף המוסדי בישראל. מוצרי החברה נמצאים בשימוש ע"י כוחות הביטחון, חברות תעופה, בתי מלון, חברות מזון, חברות הסעדה ומסעדות רבות. "אנו שמחים להציג את מוצרינו החדשים בתערוכה עבור קהל זה, גם כדי לשמוע דרישות ולפתח עבורו מוצרים חדשים".