חברת נובארטיס OTC ממתגת את אוטריווין, לטיפול בנזלת ואף סתום, במגזר החרדי. הקמפיין, יכלול הענקת חסות לתחזית מזג- האוויר ברדיו קול חי (FM93) במהלך חודש ינואר.
לדברי גלית ששון-פריטל, מנהלת מותגים בנובארטיס, מטרת הקמפיין היא חיזוק המודעות למותג המוביל ולערכיו בקרב הציבור החרדי. כאשר אנו סובלים מאף סתום, נוצרת תחושת עמימות וניתוק מהחיים ומהסובבים אותנו. עם אוטריוין מיד נושמים לרווחה. "הבחירה ברדיו קול חי באה בעקבות סקרי TGI האחרונים, שמצביעים על עליה עקבית בהאזנה לרדיו קול חי בקרב הציבור החרדי". סקר 2006 מדרג את רדיו קול חי במקום ה-3 בין 13 תחנות הרדיו האזוריות ומלמד על גידול של כ-70% בהאזנה בשנתיים האחרונות.
חברת נובארטיס העולמית נחשבת לאחת מחמש חברות התרופות הגדולות בעולם, עם מחזור מכירות של כ- 30 מילארד דולר ופעילות ב- 140 מדינות. בישראל החברה מדורגת במקום השני בתחום ה-OTC (תרופות ללא מרשם).