Livelens היא אפליקציה ייחודית בפיתוח ישראלי (זמינה לאנדרואיד ואפל) המאפשרת לראשונה שידור חי של צילום וידאו בסלולרי לדף הפייסבוק ולמכשירי החברים ישירות. בלחיצת כפתור ניתן לצלם ולשדר בפייסבוק בשידור חי, לכולם או לחברים ספציפיים, כשהצופים יכולים להגיב או לעשות לייק תוך כדי צפייה.
אינפקטד מאשרום נמצאים בקדמת הטכנולוגיה ואהבו את הקונספט של האפליקציה שמאפשרת לחבר בינם לבין הקהל בשידור חי. לכן החליטו לעשות בה שימוש במהלך הופעת הבכורה שלהם ביום חמישי הקרוב (14.3.2013) בגני התערוכה בתל אביב, לצלם קטעים נבחרים בזמן ההופעה ולשדר אותם בלייב עמוד הבפייסבוק שלהם לכ- 30 אלף האוהדים.
מקס בלובנד, מנכ"ל Livelens אומר " Livelensמספקת ממשק פשוט וחוויתי בתוך המעגל החברתי הקיים של המצלם והצופה ומחברת ביניהם בזמן השידור. החיבור לאינפקדט מאשרום מראה בבירור את האפשרויות והשימושים הבלתי מוגבלים של האפליקציה שמאפשרת שיתוף איכותי בלייב החל מטיולים משפחתיים ועד להופעות חיות ברמה בינלאומית. השילוב המנצח של היכולות הסלולריות, הסטרימינג והפונקציות המלאות של הפייסבוק בסלולר, משדרגים את החוויה הקיימת בעשרות מונים.