בלמוט השלימה תהליך מיתוג מחדש ומבססת מעמדה בתחום פתרונות שירות עצמי מתקדמים

חברת בלמוט, אחת החברות הראשונות בישראל בתחום מיכון טכנולוגי ומכונות בנקאיות, והחברה הגדולה בישראל המספקת פתרונות מיכון טכנולוגי למשימות מגוונות – מכונות לספירת מטבעות ושטרות, מכונות לזיהוי ואיתור שטרות מט"ח מזויפים, מכונות פינום, מכונות לרישום צ'קים ועוד, השלימה לאחרונה תהליך של מיתוג מחדש שבוצע ע"י חברת ING של יוסי קורן ויורם רובינגר.



יוסי קורן מחברת ING אומר כי תהליך המיתוג מחדש של בלמוט שבוצע במשך שישה חודשים, נועד להשיג אסטרטגיית מותג אפקטיבית הבנויה על ערכי ליבה של העסק, עם שני מרכזי רווח ושתי תפיסות עולם.



ליבת תהליך המיתוג הייתה להגיע יחד לדבר הבא של הלקוח שנתפר במיוחד בשבילו, וזיהוי חווית המותג שעיקרה הוא שבכל תכונה שלובים היבטים טכנולוגיים והיבטים אנושיים בפתרונות חדשניים לשירות עצמי, כשהמטרה לגעת יחד בדבר הבא; מה שמצא ביטוי ויזואלי בשפת המותג.



עמי יוספסברג, נשיא בלמוט, אומר כי בעקבות התהליך פועלת כיום בלמוט בארבע חטיבות:


bitek – טכנולוגיות מתקדמות למיכון משרדי ובנקאי; bisoft – חטיבת התוכנה; biself – חטיבת השירות העצמי; biserve – חטיבת השירות. כל חטיבה פועלת לבד, וכולן פועלות יחד כגוף אחד – balamuth.



בין הישגי החברה בשנה האחרונה מציין עמי יוספסברג את הסניף ללא מזומנים, בו מכונת ה- CPC של בלמוט היא הבסיס, ומחליפה את ביצוע הטיפול במזומנים ע"י פקידי הבנק– פעולה המהווה מרכז הפסד לבנקים עקב הצורך לטפל בהעברת כסף, ספירת השטרות, ואיתור שטרות מזויפים. – הבנק לא מרוויח מזה כסף.



נדבכים נוספים של הסניף ללא מזומנים הם מכונה להפקדת מעטפות שטרות, ומכונה להפקדת מטבעות בשירות עצמי (עם או בלי מיון).



לדברי יוספסברג, בשנה הבאה יפעלו לפחות 20-30 סניפי בנקים בקונספט של בלמוט ועם מכונות בלמוט, הכוללות ארבעה דגמים של חומרה ותוכנה.



בלמוט גם זיהתה את הצורך של טיפול בשטרות ישנים ובלויים ושטרות מזויפים, במסגרת מדיניות של בנק ישראל שהוציא תקן מחייב לגבי טיוב כספים – הטיפול והשימוש בהם, ובלמוט התכוננה לכך עוד לפני בנק ישראל כאשר הייתה החברה הראשונה שהביאה לבנקים את פתרון העתיד לטיוב שטרות סניפי.



"בשנת 2008 יצרנו תשתית לא רגילה של חומרה ותוכנה", מדגיש עמי יוספסברג. "בנינו כ- 90 מבואות טכנולוגיים עבור בנק לאומי. הצלחה לחדור לבנקים חדשים בתחום השירות העצמי, כמו דיסקונט, אגוד ומזרחי, הרחבנו את מכירת המכונות הבנקאיות ליותר לקוחות מהרובד התחתון ולא רק בנקים, והתקנו עמדות מידע בחסות בנקאית באוניברסיטת בר אילן ובמכללה למינהל".



ומה צפוי ב- 2009?



"היעד שלנו הוא לזהות את צרכי הלקוח ולבוא עם פתרונות. כך נתמקד בפרויקטים עם ROI (החזר השקעה) מהיר ללקוח, ונרחיב את פעילות השירות. היתרון שלנו טמון במעמד איכותי גבוה שלנו אצל הלקוחות, ולכך מתלווה המיתוג החדש".




בתמונה: מימין לשמאל – נרי יוספסברג, סגן נשיא בלמוט; עמי יוספסברג, נשיא בלמוט

אולי יעניין אותך

DECATHLON BRAND ID (1)
 משרד

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

BOSE - מחיר מומלץ לצרכן - 1490שח צילום באדיבות המותג (1)
 גלידה נינג'ה צילום יחצ
 ביבר הררי - למייל - צלמת לילך רז(5)
בכיר בחברה גדולה שעבר אירוע מוחי חמור יזכעובד בכיר בחברת גדולה נאלץ להפסיק את עבודתו בעקבות אירוע מוחי קשה שפקד אותו. עקב האירוע החלה חברת הביטוח שביטחה אותו בביטוח אובדן כושר עבודה, להעביר לו תגמולים חודשיים גבוהים. אך כעבור תקופה, ומבלי שחל שיפור במצבו של הבכיר, קבעה חברת הביטוח כי הוא יכול לשוב לעבודתו, והפסיקה באחת את תשלום התגמולים. בצר לו, פנה הבכיר לעורכת הדין לירון ביבר-הררי ממשרד עורכי הדין ביבר לקואה חייקין הררי, אשר הגישה תביעה נגד חברת הביטוח לביהמ"ש השלום בבת ים. על פי התביעה, התובע עבר אירוע מוחי שהותיר אותו עם מגבלות רפואיות משמעותיות. הוא סובל משיתוק חלקי בפנים, הפרעות בשמיעה ובראייה, כאבים והגבלות בתנועה, חוסר שיווי משקל, נפילות וקשיי דיבור, שפגעו ביכולתו לעבוד בתפקידו הקודם ולתקשר עם הסביבה. חרף המגבלות הקשות, חברת הביטוח הכירה באובדן כושר העבודה שלו רק במשך כשנה וחצי. לאחר מכן דחתה את תביעתו להמשך תשלום התגמולים, בטענה כי מצבו השתפר והוא מסוגל לחזור לעבודה. אל התביעה צורפה חוות דעת של מומחה ברפואה תעסוקתית, אשר בדק את התובע וקבע כי הוא אינו מסוגל לשוב לתפקידו הקודם וכי הוא סובל מאובדן כושר עבודה לצמיתות. לדברי עו"ד ביבר הררי, התנהלות חברת הביטוח מנוגדת לחוזה הביטוח ונעשתה שלא בתום לב. "התובע רכש כיסוי ביטוחי למקרה של אובדן כושר עבודה, וכעת, כשהוא זקוק לתגמולים המגיעים לו על פי הפוליסה, החברה מסרבת לשלם לו", ציינה. לאחר הגשת התביעה לבית משפט השלום בבת ים, הגיעו הצדדים להסכם פשרה. על פי ההסכם, ישולמו לתובע תגמולים בסך כ- 850 אלף שקלים, הכוללים פיצוי בגין אובדן כושר עבודה והוצאות משפט ושכר טרחת עורך דין. כבוד השופטת אידית קליימן-בלק מבית משפט השלום בבת ים אישרה את ההסכם ונתנה לו תוקף של פסק דין. לדברי עו"ד לירון ביבר-הררי: "אני שמחה על הפשרה שהושגה בסופו של דבר, לאחר שנאלצנו להגיש תביעה נגד חברת הביטוח. הפיצוי לו יזכה מרשי ודאי יסייע לו בהתמודדות עם המגבלות הקשות שנגרמו לו בעקבות האירוע המוחי בו לקה. מקרה זה מדגיש את החשיבות העליונה של העמידה על זכויות המבוטחים מול חברות הביטוח, במיוחד כאשר אלה בוחרות להתנער מחובותיהן". עו"ד לירון ביבר-הררי https://www.biber-law.co.il / עוסקת בתביעות סיעוד וביטוח, ומייצגת מבוטחים מול חברות הביטוח השונות. היא שותפה במשרד עורכי הדין ביבר לקואה חייקין הררי, העוסק בתביעות ביטוח, נזקי גוף ודיני עבודה.ה בפיצויי עתק לאחר מאבק ארוך מול חברת הביטוח