בעקבות הצלחת קטגוריית הפרמיום בדומינו'ס פיצה תפריט פיצות השף של דומינו'ס מתרחב. לפני כחודשיים השיקה דומינו'ס פיצה את הקטגוריה עם תפריט שכלל שלוש פיצות חדשות – ארבע מחבתות, בצלאל ובקרנה. ההשקה יצאה לדרך לאחר תהליך פיתוח שנמשך קרוב לשנה וחצי ביחד עם השפים אסף גרניט, אורי נבון וצוות מחניודה.
כעת משיקה דומינו'ס פיצה שתי פיצות חדשות בתפריט פיצות השף, פרי השראת המנות הייחודיות המפורסמות של מחניודה, פולנטה ושקשוקית. הפיצות החדשות, בדומה לשלושת הפיצות הראשונות בסדרה, כוללות שילוב של חומרי גלם איכותיים המוכרים ממחוזות פיצות הבוטיק וגם הן נאפות בתהליך הכנה ייחודי על גבי מחבת ליצירת קריספיות ומראה מלבני. תכירו את דומינו'ס פולנטה ודומינו'ס שקשוקית.
פיצת דומינו'ס שף – פולנטה: בדומה למנה המפורסמת של מחניודה גם הפולנטה הזו עשויה מתבשיל פולנטה איטלקי איכותי עם שמנת קטיפתית וחמאה רכה. מעליו תוכלו למצוא פטריות עסיסיות, אספרגוס צרוב קלות וגילופי פרמז'נו גרנה פדאנה – גבינת פרמז'ן מיושנת בת שנה וחצי המגיעה היישר מצפון איטליה. מרכיבים אלו בתוספת כדורי בייבי מוצרלה איכותיים ורוטב שמנת אלפרדו משובח מוצעים על בצק דק קריספי עם שמן זית כתית מעולה שנפתח בעבודת יד על מצע קמח דורום. להשלמת הטעם, כתוספת בצד לפיזור על ידי הלקוח, יוצע שמן כמהין איכותי.
פיצת דומינו'ס שף – שקשוקית: גם כאן ההשראה לפיצה מגיעה מהמנה האותנטית של מחניודה המשלבת את ניחוחות השוק הירושלמי – טחינה, עמבה ובשר. עבור פיצה ייחודית זו פיתחו השפים אורי נבון ואסף גרניט לאחר נסיונות רבים בצק ייחודי שכולל שילוב של עמבה ושמן זית עבור הטעם והמרקם. הפיצה עצמה מורכבת מבשר בקר טחון ואיכותי יחד עם צנוברים ופיסטוקים, רוטב עגבניות משובח לצד רוטב אריסה פיקנטית ולימון כבוש, זיתי קלמטה וגבינה בולגרית מגורדת. להשלמת הטעם נוספו ממעל גם פסי טחינה משובחת.
עידו פרידמן, סמנכ"ל השיווק דומינו'ס פיצה: "בהמשך להשקה המוצלחת וההיענות הרבה של לקוחותינו לפיצות השף של דומינו'ס, אנחנו שמחים לחשוף את קהל לקוחותינו לפיצות נוספות בקטגוריה. הטעמים וחומרי הגלם האיכותיים המוכרים לנו כמנות מדהימות במסעדת מחניודה הופכים עתה לפיצות טעימות וייחודיות ובמחיר אטרקטיבי".