הוניגמן קידס בפעילות קד"מ לגיוס דוגמנים צעירים

הוניגמן קידס מתכוננים לקראת החזרה ללימודים עם מהלך חזרה לבית ספר להוביל פעילות קד"מ ייחודית שמטרתה לחפש אחר דוגמנים למותג, בן ובת.



החל מה-7 לאוגוסט תסתובב ברחבי הארץ ניידת צילום של הוניגמן קידס אשר תפקוד כ- 20 חנויות במשך 10 ימים. צוות הצילום יחפש את הדוגמנים הבאים של הוניגמן קידס ויצלם את ילדים בגילאי 4-12 (בליווי מבוגר) שיגיעו לרכוש פריטים בחנות, לבושים בקולקציה החדשה של המותג. הילדים שיצולמו יקבלו בחנות את תמונתם ממותגת ומודפסת ולאחר 10 ימים מתום הפעילות הרוחבית יוכרזו הזוכים, בן ובת, באתרי החברה. הזוכים ייהנו מיום צילומים לאתר החברה.



קמפיין זה ילווה בשת"פ עם רדיו 102FMבתוכנית הבוקר של דפנה לוסטיג ומיה דגן אשר יעדכנו על בסיס יומי את מיקומה של הניידת. בנוסף הפעילות תקודם ברדיו באמצעות משחקי מאזינים נושאי פרסים וכו.


אולי יעניין אותך

גיא קצוביץ ושירי וקס צילום באדיבות גוטפרנדס
Let's TALK about it! המלכה איליזבת יערה קידר
IFA_B
הרציף 1_ קרדיט צילום - יעל צור
פרס הסביבה 2023 של יוניון מוטורס- טויוטה ישראל

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

מוקאפ
חנויות ספורט
שולחן קינוחים