הישראלים אוכלים כ-28,000 טון שוקולד בשנה

מבדיקת שוק שערכה חב' שוקולד הפרימיום "דה קרינה" מרמת הגולן לקראת "ולנטיין דיי" – יום האהבה הבינלאומי עולה שהישראלים אוכלים כ-28,000 טון שוקולד בשנה, כאשר הישראלי אוכל בממוצע כ-3.5 ק"ג שוקולד – לעומת השוויצרים, הגרמנים וההולנדים שאוכלים כ-8-12 ק"ג שוקולד בשנה בממוצע לאדם.



השוקולטיירית קרינה צ'פלינסקי מציינת, שמבדיקת השוק שנערכה עולה עוד שב"ולנטיין דיי" יש גידול של 400% בצריכת ואכילת שוקולד לעומת כל יום אחר בשנה.



ההערכה הינה שהישראלים מוציאים כ-520 מיליון ₪ בשנה על רכישת שוקולד, פרלינים, בונבוניירות שוקולד ועוד.



70% מהגברים מעדיפים שוקולד מריר. 65% מהנשים מעדיפות שוקולד חלב או פרלינים.



מפעל שוקולד הבוטיק "דה קרינה" הממוקם בעין זיוון ברמת הגולן הוקם לפני כ- 10 שנים ע"י קרינה וגיורא צ'פלינסקי, זוג עולים מארגנטינה שהגיעו להגשים את חלומם בארץ ישראל והקימו בלב רמת הגולן את מפעל שוקולד הבוטיק "דה קרינה".

קרינה צ'פלינסקי היא דור שלישי למשפחת שוקולטיירים מארגנטינה שעלתה לישראל עם חזון להמשיך מאה שנות מסורת משפחתית של ייצור שוקולד פרימיום בעבודת יד שהתחילו בגרמניה, עברו לארגנטינה והמשיכו לישראל.

אולי יעניין אותך

חנות של רשת דינמיקה צילום באדיבות דינמיקה (2)
שיקו נהון מנהל השיווק והסחר של מכבי פארם ורפאל חדידה ברזילי בעלים חב' ג'רוויטל ישראל צלם א
Alon Yaakob by Nadav Cohen Yonatan
דני קליש קרדיט צילום דרור סתהכל
JD SPORTS צילום יחצ (2)
Untitled (1620 × 1080 px) (1)

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

SEO
פרסום בפייסבוק
סקר שביעות רצון