השף אדם עינב, המשמש ב- 9 השנים האחרונות כשף בכיר ב"נסטלה פוד סרוויס", חטיבת השוק המקצועי של קב' אסם, מונה להיות נשיא איגוד השפים והטבחים הישראלי. עינב יחליף את השף ראובן הראל לאחר 3 שנות כהונה.
עינב (נ +7) החל לעבוד בתחום המזון מגיל 14 ומאז ועד היום שימש במגוון תפקידים בתחום המזון, ביניהם: מנהל שירותי מזון בבתי אבות, מנהל מגמת אומנות הבישול במכללת הדסה בירושלים והיום במסגרת תפקידו ב"נסטלה פוד סרוויס" מופקד על פיתוח מוצרים ייעודים לשוק המקצועי ועל מתן פתרונות קולינאריים ללקוחות.
במסגרת תפקידו כנשיא האיגוד יהיה אחראי עינב על כל פעילויות האיגוד בארץ ובחו"ל, החל משלב גיוס הכספים ועד לבחירת המתמודדים שישלחו לתחרויות הבינלאומיות, וזאת בנוסף לפעילות השוטפת של חברי המזכירות ובחירתם.
איגוד השפים והטבחים הישראלי מונה כיום כ- 650 שפים ממגוון ערוצי פעילות ביניהם: בתי מלון, קייטרינג, קיבוצים, מסעדות, בתי חולים, אולמות אירועים, בתי אבות ועוד.